TRAŽIŠ? NAĐI.

Aleksandra Mišić ponovno u Puli sa svojim prvim solom, moćnom odom ženi - plesačici

NAKON POSLA
15.1.2018. 9:12:11

Aleksandra Mišić ponovno u Puli sa svojim prvim solom, moćnom odom ženi - plesačici
U Istarskome narodnom kazalištu Pula u ponedjeljak 15. siječnja s početkom u 20 sati, odigrat će se predstava «Ona/Her» Aleksandre Mišić i Žaka Valente. Riječ je o moćnoj plesnoj izvedbi nagrađivane i priznate hrvatske plesne umjetnice koja je svoje prve plesne korake napravila upravo u Puli, a ovo joj je prvi solo, nakon dugo godina bavljenja plesom.

Predstava «Ona/Her» osvrće se na često kompleksnu simbiozu života umjetnika i njegovoga umjetničkog djelovanja. Izvođačicu Aleksandru Mišić u ovoj izvedbi kritičari opisuju kao plesački krajnje usredotočenu i emocionalno zadivljujuće otvorenu, a čitav solo kao slojevit i promišljen, svjež u plesnom izrazu, potvrđujući Aleksandru Mišić kao zrelu autorsku osobnost. 

"Bavimo se s više slojeva ideje plesa: što je za nas ples, gdje su granice između privatne i profesionalne plesačice, koliko se ples može odvojiti od osobe koja ga izvodi. Željela sam istražiti što je to sve i moram priznati da sam samu sebe iznenadila", kazala je Aleksandra Mišić.

Ovo je gostovanje organizirano kroz suradnju INK Pula s Plesnom mrežom Hrvatske, projektom koji omogućuje izabranim predstavama suvremenog plesa i fizičkog kazališta izvođenje za publiku širom zemlje. Predstava je nastala u produkciji MASA dance company.
 
(I:eIstra.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se