Bizzy Party: Saznajte kako spojiti posao i zadovoljstvo!

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
9.3.2020. 15:48:36

Bizzy Party: Saznajte kako spojiti posao i zadovoljstvo!
Kako posao učiniti zabavnijim? – jedno je od pitanja koje ste se često upitali. Odgovor dolazi u vidu zanimljivog eventa.

Radi se o novom konceptu koji objedinjuje posao i zadovoljstvo te omogućava da se u neformalnoj atmosferi razmjene iskustava uz vrhunski networking te odličan gastro i glazbeni program.

Bizzy Party na rasporedu je u četvrtak, 12. ožujka u Shipyardu, a program kreće od 18 h (početak okupljanja od 17 h).

Prijava je moguća putem prijavnog obrasca, najkasnije do 11. ožujka.

Prvi poslovno-zabavni događaj u Istri


Bizzy party održavat će se dva puta mjesečno u Shipyardu. Okuplja menadžere, poduzetnike i one koji to žele postati, startupove, zaposlenike u različitim sektorima i ostale poslovne ljude.

Na ovom after job partyju sudionici se druže i zabavljaju s kolegama s posla, klijentima i prijateljima te ostvaruju nova poznanstva. Mjesto je to gdje pozitivni i otvoreni ljudi različitih profila međusobno dijela svoja iskustva i strast za poslom.

Koncept događaja sastoji se od tematskog panela s nekoliko gostiju koji chit chataju o temama vezanim za posao i život. Osim toga, predviđen je i networking dio u kojem se sudionici imaju priliku upoznati i razmijeniti vizitke.

Program prvog Bizzy Partyja


Gosti prvog Bizzy Partyja bit će urednici, voditelji marketinga/prodaje i pokretači različitih medija.

Kako da poduzetnici osiguraju vidljivost u medijima? Kako ispromovirati proizvod ili uslugu? Koji su najbolji kanali promocije evenata? Što je najbolji način oglašavanja: putem TV-a, radija, portala, novina? Koliko nam u promociji i brendiranju mogu pomoći novi mediji poput podcasta?

Odgovore na ta pitanja dati će u panelu "Moć medija": Robert Frank, glavni urednik Glasa Istre, Denis Mikolić, urednik TV Nove i Elvis Uravić, portal Labinska komuna.

Voditelj panela je poznato lice s malih ekrana Marko Percan.

Panelisti će podijeliti i vlastite priče te dočarati kako izgleda rad u medijima.

Sudionici networkinga 


Neki od sudionika networkinga bit će Robert Frank (Glas Istre), Ivor Balen (Glas Istre), Denis Mikolić (TV Nova), Marko Percan (HRT), Sergej Sinković (San Mauro), Deniz Zembo (Hotel Amfiteatar), Elvis Cerin (eIstra.info), Elvis Uravić (Labinska komuna), Anita Šimek (Istra Buzz), Amel Hadžipašić (InspireMe.hr), Ivan Sapundžić (360 Agency), Nenad Karleuša (A5 agencija), Ivana Vinko (360 Agency), Adisa Kljajić (Ad Stamina), Claudia Pučić (Vortice), Diego Martinčić, freelancer, Vilijam Mendiković (Empire real estate)…

Bogat gastro program


Chef domaćin prvog Bizzy Partyja bit će prvi hrvatski MasterChef Deniz Zembo. Osim u degustaciji njegovih delicija, uživat ćete u dobroj kapljici, za što će se pobrinuti San Mauro iz Momjana.

Braća Sinković predstavit će svoja vrhunska vina (muškat ruža, muškat momjanski) i likere poput teranina.

Način prijave


Sudjelovanje na Bizzy Partyju je besplatno uz obveznu prijavu putem prijavnog obrasca.

Prijaviti se možete najkasnije do 11. ožujka. Zbog velikog interesa, a ograničenih kapaciteta preporuka je da to učinite što ranije.

Nakon uspješne prijave obavijestit ćemo vas o detaljima i programu.

Organizatori Bizzy Partyja jesu Start-Up udruga i marketinške agencije eStudio i A5.

Više informacija


Novosti o Bizzy Partyju pratite na InspireMe.hr portalu i Facebook stranicama događaja, a za upite se možete javiti i na mail: gobizzyparty@gmail.com ili na 098 965 2335.

(I: inspireme.hr)

Sviđa vam  se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se