Poziv na radionicu Brendiranje i brend strategija za poduzeća

SEMINARI I EDUKACIJE
11.4.2022. 10:03:41

Poziv na radionicu Brendiranje i brend strategija za poduzeća

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta „Coworking Pula" poziva sve zainteresirane poduzetnike na besplatnu radionicu pod nazivom 'Brendiranje i brend strategija za poduzeća'. Radionica će se održati u srijedu, 13. travnja 2022. godine od 10:00 do 13:45 sati uživo u prostorijama IDA-e na adresi Mletačka 12/IV u Puli za maksimalno 15 sudionika te istovremeno online putem Zoom platforme putem sljedećeg linka.


Radionica je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima kao i široj publici zainteresiranoj za temu brendiranja, a koncipirana je na način da će polaznici stečena znanja moći koristiti u praksi netom po završetku radionice i time uspješnije savladavati svakodnevne poslovne izazove.


Brend strategija ključni je element razvoja svakog poslovanja jer se uz pomoć brendova tržištu te potencijalnim klijentima i kupcima komunicira niz vrijednosti koje tvrtka njeguje. Želite li osnovati tvrtku ili efikasnije komunicirati strategiju svog poduzeća? Za uspješno komuniciranje strategije i vrijednosti poduzeća nužno je pronaći način da ispričate zanimljivu i razumljivu priču, upravo uz pomoć brendiranja.

 


Sudjelovanjem na radionici naučite kako identificirati ključnu demografsku skupinu kojoj želite komunicirati poruke svog poduzeća. Ključ je procesa brendiranja emocionalno angažirati potencijalne klijente i kupce i na taj ih način zainteresirati za vašu uslugu ili proizvod. Osim toga, brend pomaže u gradnji poslovnog odnosa s kupcima i klijentima, zbog čega je nužno da bude intuitivan, jasan i zanimljiv. Sudjelovanjem u radionici steći ćete osnovna znanja o procesu brendiranja te komuniciranju s tržištem putem brendova kroz različite komunikacijske alate na temelju kvalitetnog marketinškog plana.

  Tematske cjeline radionice su sljedeće:

 • Uvod u brending
 • Razvoj brend strategije
 • Misija i vizija 
 • Ciljevi
 • Istraživanje tržišta
 • Odabir ciljnog tržišta
 • Pozicioniranje
 • Implementacija brend strategije
 • Izrada marketing plana
 • Odabir komunikacijskih alata
 • Mjerenje
 • Zaključak i rasprava


Ova radionica pomoći će vam da steknete uvid u proces razvoja i implementacije brend strategije. To uključuje identificiranje vrijednosti za koje se vaša tvrtka zalaže, načina komuniciranja tih vrijednosti i, konačno, definiranje priče koju želite ispričati i poručiti uz pomoć brenda. Na ovoj radionici naučit ćete kako efikasnije oblikovati priču putem brenda, učeći što je potrebno za definiranje vaše poslovne strategije koja vas razlikuje od konkurencije.


O predavaču:
Dean Krizmanić trenutno je savjetnik za marketing i oglašavanje s više od 15 godina iskustva u vođenju marketinških aktivnosti te svih vrsta internet i offline kampanja, PR aktivnostima, brendiranju kao i vođenju specifičnih prodajnih kampanja. Dean je i iskusan predavač koji je održao brojne radionice i edukacije za sadašnje i buduće poduzetnike, upoznavši ih s temama vezanim uz digitalni marketing, online kampanje, korištenje marketinških alata, brendiranje i razne PR kampanje.


Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna iz organizacijskih razloga.


Mole se svi zainteresirani da se prijave za navedenu radionicu putem sljedeće poveznicenajkasnije do ponedjeljka 11. travnja 2022. godine.


Radionica uživo provest će se u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.


Za sve sudionike edukacije uživo osigurano je osvježenje, što je ujedno prilika za umrežavanje te razmjenu znanja i iskustva.


Za sve dodatne informacije slobodno se obratite kontakt osobi: 

FILIP ŠETIĆ

 

Ukupna vrijednost projekta COWORKING PULA, KK.03.1.2.19.0001 je 25.331.400,00 kn, pri čemu 18.393.377,13 kn bespovratno sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

(I: ida.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više