Objavljen poziv za mikro, male i srednje poduzetnike - Integrator

SEMINARI I EDUKACIJE
12.3.2020. 8:24:00

Objavljen poziv za mikro, male i srednje poduzetnike - Integrator
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga "Integrator" namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima. Cilj je podržati suradnju malih i srednjih poduzeća kako bi se potaknulo kreiranje inovativnih proizvoda i usluga te uspostavili dobavljački odnosi s tzv. Integratorima i postali dio njihovog lanca vrijednosti. 

Integratori predstavljaju velika i srednja poduzeća koja posluju na nekoliko tržišta, imaju strukturiran dobavni lanac i lanac vrijednosti i svoje proizvode i usluge pružaju krajnjim korisnicima. 

Bespovratnim sredstvima iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020. sufinancirat će se inovacije procesa i/ili poslovanja organizacije konzorcija malih i srednjih poduzeća za uspostavljanje dugoročnih dobavljačkih odnosa/lanaca vrijednosti s Integratorima. Za potrebe ovog Poziva konzorcij se mora sastojati od minimalno 3 (tri) MSP-a.

Minimalni iznos sredstava koji se može dodijeliti pojedinom poduzetniku je 2 000 000 kuna, a maksimalni 38 000 000 kuna po projektnom prijedlogu. 

Projektne prijedloge moguće je podnijetu elektronički, putem sustava eFondovi. Rok za podnošenje prijava je od 30. ožujka do 29. lipnja 2020. godine. 

Više informacija i natječajnu dokumentaciju pronaći ćete na stranicama eFondova

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se