TRAŽIŠ? NAĐI.

In/Visible cities: Otvoreni javni pozivi namijenjeni umjetnicima

NOVOSTI
2.5.2019. 8:44:36

In/Visible cities: Otvoreni javni pozivi namijenjeni umjetnicima
"In/Visible Cities" Festival i Festival "Contaminazioni digitali" u partnerstvu s Muzejom "Leonardiano di Vinci", Udrugom Scientifica iz Bukurešta, te "Museo Ideale Leonardo da Vinci" otvorilo je dva poziva usmjerena umjetnicima i umjetničkim grupama te svaki uključuje dva boravka u Italiji.
 
U prvom boravku, uglavnom posvećenom istraživanju i razvoju koncepta, odabrani umjetnici bit će gosti partnerskih institucija suradnici kojih će istima prenijeti svoje znanje i iskustvo. Za vrijeme drugog boravka odabrani će umjetnici boraviti kao gosti Festivala In/Visible cities u Gorizi ili Festivala "Contaminazioni digitalI" u Cormonsu i Artegni. Odabrani umjetnici morat će razviti umjetničko-multimedijalni projekt u performativnom ili instalacijskom kontekstu s fokusom na tematska područja festivala.

Sudionici su pozvani da predlože projekte u kojima se promiče interakcija između različitih medija i jezika (performansi, video projekcije, fotografije, riječi, zvukovi, tekstovi itd.) s posebnim osvrtom na izražajne mogućnosti koje nude nove tehnologije temeljene na informatici, web-u, virtualnoj tehnologiji, odnosu čovjek-stroj, društvenim mrežama. Odabrani umjetnici imat će priliku razvijati umjetničko-multimedijalne projekte živeći i radeći na teritoriju domaćina.

Oba su poziva otvorena do 13.5.2019. godine, a više informacija o istima možete pronaći na  sljedećem linku: http://invisiblecities.eu/call/richiedoasiloartistico2019.html

(I: civilnodrustvo-istra.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se