TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se na Akademiju razvoja lokalnih zajednica i budite pokretač društvenih promjena!

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
17.2.2020. 8:31:18

Prijavite se na Akademiju razvoja lokalnih zajednica i budite pokretač društvenih promjena!
Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva drugu godinu zaredom kreće s posebnim programom edukacija vezan za razvoj lokalnih zajednica – Akademijom razvoja lokalnih zajednica. Akademija će se održati 14. i 15. ožujka 2020. godine u Puli, a nakon čega će se program nastaviti kroz individualno mentorstvo prilagođeno provedbi konkretnih društvenih programa u pojedinim lokalnim zajednicama. U kontekstu razvoja lokalnih zajednica misli se na uključivanje i umrežavanje različitih dionika, predstavnika formalnih i neformalnih grupa građana, udruga, institucija, ustanova, jedinica lokalne i regionalne samouprave, a po pitanju osmišljavanja i provedbe različitih društvenih sadržaja i društvenih programa koji će doprinijeti boljem životu u lokalnoj zajednici. 

Program Akademije je usmjeren na poboljšanje osobnih, poslovnih i društvenih vještina sudionika. Program je podijeljen u nekoliko tematskih područja, a pokrivat će edukacije i radionice na temu osobnog i poslovnog razvoja. Po završetku programa (edukativnog i provedbenog), svi sudionici koji su uspješno završili program dobiti će potvrdu o sudjelovanju.

Traže se se osobe koje svjesno žive svoje mjesto, svoju društvenu i prirodnu okolinu, vrednuju život u svojoj zajednici, svjesni su mogućnosti koje postoje i žele nešto učiniti; osobe koje jesu ili žele postati pokretači u svojim zajednicama. 

Svim sudionicima pokriveni su troškovi puta na edukaciju, te troškovi boravka (večera i noćenje). Mogućnost dolaska 13.03. (večera i noćenje). 

Moguće je sudjelovanje 1 osobe iz pojedine općine ili grada, a ukupno 3 osobe iz svake županije. Zaklada traži 15 osoba za sudjelovanje u ovom posebnom programu.

Prijavnica je dostupna online. Potrebno je napisati zašto ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom programu. Rok za prijavu je 23. veljače 2020. godine.

Sve dodatne informacije i pojašnjenja možete dobiti upitom na zaklada@civilnodrustvo-istra.hr ili pozivom na broj 052/212-938.

Akademija razvoja lokalnih zajednica provodi se u sklopu programa „Aktivni u zajednici" u okviru programske suradnje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, na području 5 županija: Istarska, Primorsko-goranska, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Krapinsko-zagorska.

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se