Udruženje obrtnika Poreč organizira edukaciju pod nazivom PRELAZAK NA EURO I ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA

SEMINARI I EDUKACIJE
7.9.2022. 10:12:02

Udruženje obrtnika Poreč organizira edukaciju pod nazivom PRELAZAK NA EURO I ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA
Udruženje obrtnika Poreč poziva obrtnike Poreštine da se prijavite na besplatnu edukaciju pod nazivom "PRELAZAK NA EURO I ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA".

Prvog dana 2023. Hrvatska uvodi euro, a već od jučer 5.9.22. krenulo je dvojno prikazivanje cijena, a 28.5.2022. je stupio na snagu novi Zakon o zaštiti potrošača.  Vezano uz ove važne promjene, Udruženje obrtnika Poreč želi omogućiti obrtnicima da se informiraju, te će gđa. Anita Jurjević održati edukaciju pod nazivom: "PRELAZAK NA EURO I ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA" gdje će detaljno pojasniti:

  • do kojih sve promjena dolazi
  • što trebaju napraviti sa svoje strane kako bi svoje poslovanje na vrijeme pripremili na nadolazeće promjene
  • detalje, kao npr. dvojni prikaz cijena, te nova pravila za provođenje popusta pojašnjavamo na konkretnim primjerima
  • koja su pravila za preračunavanje kuna u eure, pojašnjavamo na konkretnim primjerima
  • što se mijenja na računima
  • što se mijenja po pitanju prijave poreza, financijskih izvještaja, platnih lista, ugovora.

Edukacija se održava u OBRTNIČKOM DOMU, Partizanska 5a, Poreč, u četvrtak 15.09.2022. u 14 sati u kongresnoj dvorani na 1. katu.


PRIJAVA NA EDUKACIJU je obavezna! Prijava se vrši na mail: tajnik@uoporec.hr ili telefonski na broj 052/492-085 u vremenu od 8 do 15 sati svakim radnim danom do popunjenja dvorane. Za prijavu je potrebno dostaviti ime i prezime vlasnika obrta, naziv obrta, kontakt mail. Zbog aktualne teme i velikog interesa ograničava se broj prisutnih na 1 osobu po obrtu (To može biti obrtnik ili zaposlenik obrta).
 
(I: Udruženje Obrtnika Poreč)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više