Prijavite se za radionicu Istra Weddings Meet Up

SEMINARI I EDUKACIJE
21.4.2022. 9:35:28

Prijavite se za radionicu Istra Weddings Meet Up

Istra Weddings Meet Up u svojem drugom izdanju predstavlja jedinstvenu radionicu na temu vjenčanja s posebnim fokusom na trendove u svijetu fotografije i indijska vjenčanja na kojoj će sudjelovati priznati inozemni stručnjaci i influenceri, među kojima:

• Denise Lillie O'Neal (Logistics Queen, USA), wedding plannerica specijalizirana za indijska vjenčanja
• Erica Jones (USA/Germany), wedding plannerica specijalizirana za indijska vjenčanja
• Joy Stroz (USA), profesionalna fotografkinja

Indijska vjenčanja sve su popularnija u wedding destinacijama, a u Aziji ih s ljubavlju nazivaju „The Big Fat Wedding" zbog njihove veličine, razmjera i preobilja. U prosjeku traju od dva do sedam dana s prosječnim brojem uzvanika po svadbenom tjednu od 250-1500 osoba, a prosječna investicija za luksuzna južno-azijska vjenčanja iznosi vrtoglavih 300.000 do 2 milijuna eura.

Drugo izdanje konferencije međunarodnog je karaktera te će po prvi puta ugostiti  svjetski poznate predavače iz Sjedinjenih Američkih Država među kojima se ističe Denise Lillie O'Neal, poznata dizajnerica s više od 20 godina iskustva u planiranju događaja koja je specijalizirana za indijska vjenčanja, a prema Brides magazinu proglašena jednom od "najboljih wedding planera Amerike".  

Potvrđen je i dolazak Erice Jones, nagrađivane međunarodne dekoraterke evenata čija je specijalizacija dizajn indijskih vjenčanja. Tijekom proteklih dvanaest godina njezin rad predstavljen je u brojnim medijskim publikacijama uključujući čuvene Harper's Bazar Bride, Maharani Weddings, New York Times,  HuffPost Weddings i sl.  

Ovom prigodom Istru će posjetiti i poznata modna fotografkinja Joy Stroz koja surađuje s velikom mrežom modnih časopisa kao što su Elle Arabia, Glamour Bulgaria, Harper's Bazar Vietnam, Arabian Moda, Gloss Magazine, Today's Bride, Inside Weddings, Fashion Daily, Vogue, samo su neki od njih, a imala je više od dvadeset naslovnica u međunarodnim modnim časopisima samo u prošloj godini. Na dodjeli nagrada „One Eyeland Awards" Joy je nedavno proglašena #2 modnom fotografkinjom na svijetu. 

Meet Up je susret stručnjaka namijenjen postojećim, ali i novim suradnicima u organizaciji vjenčanja i evenata koji žele unaprijediti svoja znanja i vještine, posebno u segmentu fotografije i indijskih vjenčanja. Vjerujemo da bi Istra i Hrvatska mogle postati idealno mjesto za takva vjenčanja, stoga ova je prilika da saznamo koje korake moramo poduzeti da bi postali poželjna destinacija za ovo veliko tržište koji ima nevjerojatan potencijal.


Prijaviti se možete putem e-maila eventa: meetup@istriawedding.com
zaključno do utorka, 19. travnja 2022. do 14:00 sati.
Kotizacija za sudjelovanje iznosi 350,00 kuna.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  
PROGRAM

09:15 - 09:45     
Prijava sudionika

10:00 - 10:20     
2. Istra Weddings Meet Up  
OTVARANJE: Dobrodošlica, predstavljanje ideje i projekta            

10:20 - 12:15      
PREDAVANJE: 7 koraka do planiranja indijskog vjenčanja  
KORAK 1: Mjesta održavanja (prijevoz i smještaj)  
KORAK 2: Catering  
Coffee break (10 minuta)                           
KORAK 3: Fotografija i videografija  
KORAK 4: Frizura i Makeup (Henna tehnika)               

12:15 - 13:00
Lagani ručak                 

13:00 - 14:00               
KORAK 5: Odjeća i specijalizirane usluge  
KORAK 6: Glazba i produkcija  
KORAK 7: Cvjeće i najam            

14:10 - 15:15               
Joy Strotz Photography: Editorijali i objave              

15:15 - 15:30               
Prostor za pitanja              

15:30 - 17:30               
Druženje, networking, razmjena ideja

 

(I: istra.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više