Poduzetništvo je IN – predavanja i radionice o poduzetništvu

SEMINARI I EDUKACIJE
11.4.2022. 10:57:54

Poduzetništvo je IN – predavanja i radionice o poduzetništvu
Proljetna edukacija održat će se online u utorak i srijedu, 26. i 27. travnja, od 10 sati, putem platforme Microsoft Teams. Teme edukacije su rješavanje konflikata, pokretanje online prodaje, prodajna komunikacija te digitalna rješenja za unaprjeđenje poslovanja. 
 
Edukacija je namijenjena poduzetnicima i obrtnicima te onima koji tek ulaze u svijet poduzetništva.
 
Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se u odnosu na rad u nekom poduzeću. Biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života. Na našim edukacijama saznajte kako biti uspješan, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što vas sve čeka na vašem putu, koje prepreke možete izbjeći. Ova radionica dio je programa podrške "Poduzetništvo je IN", koji uključuje prepoznavanje prilika i potporu poduzetnicima, izgradnju i jačanje kapaciteta zaposlenika kroz program obuke, pomaganje poduzetnicima u pristupu uslugama poslovnog razvoja, jačanje svijesti o potencijalu žena poduzetnica i podizanje svijesti o povezanim preprekama koje koče njihovo sudjelovanje u gospodarskim procesima.
 
Teme koje će se obraditi na radionici:
  • 26. travnja
    • Rješavanje konflikta s teškim klijentima i zaposlenicima (Ivana Radić) Kako pokrenuti online prodaju (Ivana Fakin)
 
  • 27. travnja
    • Prodajna komunikacija - kako prodati svoj proizvod – Ispričaj mi svoju priču! (Ivana Radić)
    • Digitalna rješenja za unapređenje i promociju poslovanja (Ivana Fakin)
 
Cijena za sudjelovanje na radionici iznosi 300 kuna po polazniku.
 
Prijava sudjelovanja je obavezna obrascem u nastavku teksta, najkasnije do ponedjeljka, 24. travnja, do 10 sati. Prijavljujete li više osoba iz tvrtke, za svaku osobu je potrebno popuniti obrazac prijave.
 
Prijavu smatramo konačnom po primitku dokaza o izvršenoj uplati kotizacije, za koju ćete dobiti predračun putem e-pošte. Podatke za povezivanje na radionicu dobit ćete dan prije održavanja edukacije.
 
Predavači su Ivana Radić, predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena i direktorica Present communications d.o.o., i Ivana Fakin, vlasnica kreativne agencije za web i marketing Essenta te osnivačica projekta Digital Picnic Zagreb, obje dugogodišnje poduzetnice i članice Međunarodne mreže poslovnih žena.
 
Hrvatska gospodarska komora svim će sudionicima radionice poslati elektroničku potvrdu o sudjelovanju.
 
Molimo vas da nam javite ako odustanete od sudjelovanja na radionici nakon što ste se već prijavili, kako bismo oslobodili prostor za one koji žele sudjelovati, a ne uspiju se prijaviti.
 
Hrvatska gospodarska komora – ŽK Otočac organizira proljetni ciklus aktivnosti usmjerenih jačanju vještina i znanja poduzetnika, u partnerstvu s Međunarodnom mrežom poslovnih žena.
 

(I: HGK.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više