TRAŽIŠ? NAĐI.

Bliži se peto izdanje nacionalnog natjecanja Istrian Tourism Competition

NOVOSTI
30.4.2018. 8:35:14

Bliži se peto izdanje nacionalnog natjecanja Istrian Tourism Competition
Start-Up udruga otvorila je prijave za sudjelovanje u 5. izdanju natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC). ITC predstavlja jedinstveno studentsko natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva iz područja turizma u Jugoistočnoj Europi.

Poduzeća i JLRS (općine i gradovi) prezentiraju poslovne slučajeve iz područja turizma, a iste rješavaju timovi studenata sa svih visokih škola, Veleučilišta i Sveučilišta u Hrvatskoj. Sudionici odabiru poslovni slučaj i rješavaju isti u timovima (2-3 natjecatelja), a na kraju se za svaki poslovni slučaj proglašavaju najbolja tri tima za koje su predviđene novčane i utješne nagrade.       

U prijašnjim izdanjima natjecanja poslovne slučajeve predstavila su različita poduzeća i gradovi, pa su tako sudjelovali Adris Grupa, Uniline, Istralandia, Općina Svetvinčenat i dr. Natjecatelji su imali priliku rješavati zanimljive poslovne slučajeve iz područja turizma različite tematike (npr. marketing, financije, društvene mreže, osmišljavanje projekata, prodaja, IT...), od kojih su mnogi dobili priliku za realizaciju vlastitih rješenja, a dio sudionika se tako i zaposlio u uspješnim kompanijama. Stoga je natjecanje odlična prilika za stjecanje praktičnih znanja, mogućnost za realizaciju vlastitih ideja, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

Ovogodišnje izdanje natjecanja imat će 4 poslovna slučaja, a nagradni fond iznosi 10.000 kn. U natjecanju mogu sudjelovati studenti svih Sveučilišta u Hrvatskoj ili visokoškolskih ustanova (visoke škole i Veleučilišta) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Za prijavu je dovoljno poslati životopis na e-mail: istriantourismcompetition@gmail.com najkasnije do 03. svibnja.
 
Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku prijava sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove (minimalno dva, a maksimalno tri člana) te izabrati partnera čiji će poslovni slučaj rješavati. Na otvorenju natjecanja partneri će prezentirati poslovne slučajeve, a svi natjecatelji koji ne budu mogli prisustvovati moći će njihove video prezentacije pogledati na You tube kanalu Start-Up udruge.

Više informacija o projektu i načinu prijava možete pronaći na službenim stranicama Start-Up udruge, Facebook stranici natjecanja Istrian Tourism Competition ili postaviti upit na službeni mail istriantourismcompetition@gmail.com.
 
(I: startup-udruga.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se