Dođi u grad - Vieni in città - odgoda programa

ŠTO, GDJE, KAKO...?
21.4.2022. 8:11:57

Dođi u grad - Vieni in città - odgoda programa
Zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih prilika odgađaju se najavljeni programi na otvorenom za četvrtak, 21. travnja. Zbog kišne prognoze neće se održati predstava u Parku grada Graza ni humanitarni pizza festival „More ljubavi". Program predstavljanja udruge ACT Hrvatska održat će se prema rasporedu, od 17 do 20 sati u ECPD-u, s radionicom aromaterapije, kreativnom dječjom radionicom i predstavljanjem projekata udruge (prijava na croazia@actfoundation.org).

Eventualna daljnja odgoda pojedinih programa ovisit će o vremenskoj prognozi, dok će se oni na zatvorenom održati prema rasporedu. Otvorene su još prijave za radionicu Nutty Scientist koja će se održati u petak od 18 do 19:30 i na kojoj će djeca izvoditi znanstvene pokuse i izraditi ljigavca (prijava na morena@nuttyscientists.hr) te radionica neriage tehnike oblikovanja keramike u subotu, od 10 do 14 sati (prijava na info@artstudio-pula.hr).
 
(I:PFF)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se