TRAŽIŠ? NAĐI.

Imate dobru poduzetničku ideju? Prijavite je na program potpore "Pokreni nešto svoje"!

NOVOSTI
3.2.2020. 9:03:00

Imate dobru poduzetničku ideju? Prijavite je na program potpore  Pokreni nešto svoje !
Program potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj "Pokreni nešto svoje" namijenjen je poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima. Odabranim projektima pruža se pomoć u obliku mentorstva u razvoju poduzeća, dodjelom bespovratnih sredstava i promocijom kroz kampanju Programa. 

Kroz prijašnja tri izdanja stiglo je više od 1 000 prijava i dodijeljeno gotovo milijun i pol kuna za 20 uspješnih projekata. 

ACT Grupa kao potporna organizacija za razvoj društvenog poduzetništva otvorila je prijave za četvrtu generaciju korisnika. Program se provodi u suradnju s tvrtkom Philip Morris Zagreb d.o.o. koja je osigurala bespovratna sredstva za šest odabranih projekata. 

Korisnik potpore može biti samo pravna osoba sa sjedištem u Hrvatskoj, a koja je mikropoduzeće. Prihvatljivi prijavitelji su: 

  • subjekti koji u trenutku prijave su mikropoduzeće,
  • osoba koja u trenutku prijave projekta nema poduzeće, pod uvjetom da u razdoblju do potpisivanja ugovora o potpori, osnuje i registrira poduzeće te postane član skupštine/suvlasnik ili vlasnik poduzeća.

Za svaki od odabranih projekata osiguran je fiksni iznos od 74 000 kuna potpore, a vrijeme trajanja provedbe je 6 mjeseci. 

Prijave su otvorene do 17. veljače 2020. do 12 sati. Rezultati će biti objavljeni 9. travnja, a početak provedbe projekata predviđen je za 1. svibnja. 

Preuzmite upute i pravilnik za prijavitelje

Prijava na projekt

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se