TRAŽIŠ? NAĐI.

Istarski Festival Vjenčanja u novom proširenom konceptu - već ovog vikenda

NAKON POSLA
12.1.2018. 9:30:27

Istarski Festival Vjenčanja u novom proširenom konceptu - već ovog vikenda

POSJETITE TIJARAnewsFESTIVAL

Ovog vikenda Istra ulazi u svijet vjenčanja koji traje kroz cijeli mjesec siječanj. Tijara model & event management agencija u novom i proširenom konceptu započinje TIJARAnewsFESTIVAL. SPOSAnews Istarski Festival Vjenčanja postao je dio većeg koncepta koji će se provoditi cijele godine. Festival će se kroz godinu odvijati u raznim potprogramima a započinje već ovog vikenda izložbom svadbene fotografije u Galeriji Makina.

U novom konceptu kroz mjesec siječanj imat ćete prilike posjetiti    

TIJARAartNEWS, Istra wedding destination, izložba je svadbene fotografije snimljene na području Istre kroz postav od 24 rada hrvatskih fotografa. Otvaranje izložbe održat će se ove subote s početkom u 20 sati u Galeriji Makina u Puli. Izložba će se potom moći posjetiti 15.-19. 1., PON-PET, 18.00-20.00h te 20.1., SUBOTA, 10.00-13.00h.
    
Posjetitelji će moći pogledati radove 11 hrvatskih fotografa: Foto Festival wedding photography, Matija Kljunak Weddings, Gospon Slikar Weddings, Saša Halambek photography, Lukart wedding photography,  Šimunić – Pulić wedding photography, Ivančić photography, Indigoblu weddings, Edna Jurcan Photography, Pirowski wedding photography, With love from Anushcka.
    
TIJARAfashionNEWS, veliki modni događaj koji će predstaviti dvadeset i jednog dizajnera iz cijele Hrvatske održat će se 19. 1. u 20 sati u Domu branitelja u Puli.

TIJARAsposaNEWS, Istarski Festival Vjenčanja, tradicionalno će se kroz dva dana, 27. i 28. 1., održati u  Domu branitelja u Puli. Tom prilikom predstavit će se osamdesetak izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja.
    
Kampanja za ovogodišnji Festival nastala je u Galeriji Cvajner uz tehničku potporu tvrtke Voice Box Vision. Naime, Festival nastavlja promociju Istre kao wedding destinacije pritom prikazujući vjenčanja kroz razna povijesna razdoblja na lokalitetima u Istri.
 
Prostor Galerije Cvajner idealno se uklopio u program. Pod vodstvom fotografkinje Ivane Tomić zablistala je manekenka Julija Gerenčir u haljini Vjenčanica Biba. Za make up se pobrinuo Le Beauty Mansion dok je za frizure zaslužan Studio Lara.
 
(l:regionalexpress.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se