Još danas i sutra otvorene prijave za besplatan program osposobljavanja za bariste

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
13.2.2020. 8:42:13

Još danas i sutra otvorene prijave za besplatan program osposobljavanja za bariste
Ako ste nezaposlena osoba mlađa od 25 godina ili vam je više od 54, razmotrite ideju da postanete vrhunski barista. Otvoreno učilište Diopter iz Pule provodi projekt "EduTuriZam - Edukacije u turizmu za mene". Među projektnim aktivnostima su i besplatni programi osposobljavanja koji će kandidate pripremiti za tržište rada. Cilj je projekta povećati zaposlenost u sektoru turizma i ugostiteljstva. 

Program osposobljavanja za bariste usmjeren je na važnost spravljanja toplih napitaka, tj. kave i čaja, a polaznici će usvojiti i osnove latte art postupka i kako se kreativno izraziti kod pripreme toplih pića. Edukaciju će voditi Domagoj Trusić, poznati degustator kave i jedini SCA autorizirani trener u regiji. 

Prijave su otvorene do 14. veljače, a osposobljavanje starta već idućeg tjedna i potrajat će sve do travnja. Prijaviti se možete putem web-stranice Dioptera, njihovog Facebooka, telefonom na 052 501 500 ili osobnim dolaskom na adresu Trierska 7, Pula. 

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se