Konferencija o konkurentnosti, inovativnosti, prijenosu znanja i tehnologija u nautičkom sektoru u Puli

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
18.11.2019. 8:24:29

Konferencija o konkurentnosti, inovativnosti, prijenosu znanja i tehnologija u nautičkom sektoru u Puli
HGK – Županijska komora Pula organizira konferenciju Umrežavanjem u nautičkom sektoru do veće konkurentnosti, razvoja inovacija, prijenosa znanja i tehnologija, koja će se održati u četvrtak, 28. studenoga, u Puli (Hotel Park Plaza Histria) u 10 sati.

Konferencija će okupiti gospodarstvenike, predstavnike gospodarskih komora, institucija i znanstveno-razvojnih centara iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Grčke i Albanije. Nakon uvodnog dijela konferencije predstavit će se najznačajniji noviteti u nautičkom sektoru koje su osmislile hrvatske tvrtke, nakon čega slijede međunarodni poslovni susreti prema unaprijed definiranom rasporedu.

Konferencija je namijenjena svim tvrtkama u nautičkom sektoru koje se bave proizvodnjom plovila i opreme, serviserima, distributerima, trgovcima nautičke opreme, marinama, čarterima, projektantima, IT tvrtkama. No, prihvatljive su sve djelatnosti poslovanja.

Sudjelovanje na svim sadržajima u sklopu konferencije je bez naknade budući da se ukupni troškovi organizacije pokrivaju iz projekta ECO-NautiNET.

Interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem online prijave.

Riječ je o završnoj konferenciji u sklopu EU projekta ECO-NautiNET kojemu je cilj stvoriti veću povezanost ne samo između gospodarstvenika, već sinergijom svih dionika u nautičkom sektoru unaprijediti konkurentnost i očuvati održivost putem inovativnih rješenja i nove tehnologije.

ECO-NautiNET je projekt br. 398 koji je u sklopu INTERREG ADRION programa transnacionalne suradnje sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF) i IPA sredstava (IPA II)

Program


09:30 - 10:00 Registracija sudionika
10:00 - 10:30 Otvaranje konferencije - uvodni pozdravi
10:30 - 10:50 Predstavljanje projekta ECO-NautiNET
10:50 - 11:10 Prezentacija wen-platforme ECO-NautiNET i njenih mogućnosti
11:10 - 12:30 Prezentacija inovacija i novih tehnologija u nautičkom sektoru
12:30 - 13:00 Pauza za kavu
13:00 - 16:00 Međunarodni poslovni susreti i umrežavanje
16:00 Ručak

(I: hgk.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se