Krenule su nominacije za nagradu Superprodavač 2020.

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
11.2.2020. 8:27:22

Krenule su nominacije za nagradu Superprodavač 2020.
Portal Poslovni savjetnik već nekoliko godina dodjeljuje nagradu Superprodavač, koju osvajaju samo najbolji B2B prodavači. Kako je prodaja vještina, nešto što se može naučiti i neprestano usavršavati, organizatori žele s javnošću podijeliti iskustva, rezultate i metode prodaje ponajboljih. 

Nominirati možete sami sebe, kolegu, ali i netko može vas prijaviti putem listića kojeg treba poslati na e-mail: info@poslovni-savjetnik.com do 1. rujna 2020. godine. Poslovni savjetnik će u suradnji s tvrtkom Heraklea provesti mystery calling, prilikom čega će tajni kupci zvati i posjećivati tvrtke, slati e-mailove nominiranim B2B prodavačima i postavljati razna pitanja u vezi proizvoda i usluga. Cilj je otkriti koliko su oni ljubazni, proaktivni, stručni i vješti u onome što rade i koliko još imaju potencijala za unapređenje svojih sposobnosti. 

Nominacije se prihvaćaju za 3 kategorije

  • B2B Superprodavač za male tvrtke, 
  • B2B Superprodavač za srednje tvrtke, 
  • B2B Superprodavač za velike tvrtke. 

Nagrade će se dodijeliti 27. studenog 2020. na konferenciji Superprodavač u Zagrebu. 

Zanimaju li vas dodatne informacije, nazovite 01 49 21 742 ili pošaljite e-mail na Info@poslovni-savjetnik.com.
 

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se