Na radionici "Popravi me" naučite kako stvarima produžiti vijek trajanja

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
3.3.2020. 8:19:18

Na radionici  Popravi me  naučite kako stvarima produžiti vijek trajanja
Grad Pazin i trgovačko društvo Usluga d.o.o. u suradnji s Udruženjem obrtnika Pazin organizira Radionicu na temu sitnih popravaka u domaćinstvu.

Na vrhu hijerarhije gospodarenja otpadom nalazi se sprječavanje nastanka otpada i predstavlja najučinkovitiji i najodrživiji način korištenja resursa.

Prema Zakonu o održivom gospodarenju otpadom RH, sprječavanje nastanka otpada podrazumijeva mjere poduzete prije nego neka tvar, materijal ili proizvod postane otpad, u svrhu smanjenja količina otpada, uključujući ponovnu uporabu proizvoda i produljenje njihova životnog vijeka, smanjenje negativnih utjecaja nastalog otpada na okoliš i ljudsko zdravlje.
 
Radionicom "Popravi me"- sitni popravci u domaćinstvu, želi se utjecati upravo na sprečavanje nastanka otpada i na prijevremeno odbacivanje predmeta kojima, uz sitni popravak, možete produžiti vijek trajanja.

Za radionicu se traže:

1. Električari
2. Serviseri bicikla
3. Krojačice
4. Vodoinstalateri

koji bi bili voljni izdvojiti jedno popodne kako bi vlastite sugrađane educirali i pomogli im u sitnim popravcima kao npr. popraviti pokvareni toster, ili tranzistor, pokrpati gumu na biciklu, zašiti gumb ili pokrpati hlače, te objasniti kako promijeniti grijač na bojleru ili popraviti slavinu. 

Radionica je ujedno i dobra prilika za promidžbu obrtnika i obrtništva na području Pazinštine i dodatna mogućnost za sklapanje novih poslovnih suradnji.

Molimo se zainteresirani da se do 15.3.2020. jave na e-mail: info@usluga-pazin.hr.
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se