TRAŽIŠ? NAĐI.

Najveće okupljanje poduzetnika u Istri ikad! Saznajte kako se možete uključiti.

NOVOSTI
23.4.2019. 9:46:00

Najveće okupljanje poduzetnika u Istri ikad! Saznajte kako se možete uključiti.
Na Inspire Me konferenciji u Puli, 11. svibnja, na Fakultetu ekonomije i turizma, održat će se veliki networking program (12:30 - 14:00 h) u kojem će sudjelovati čak 100 poduzetnika i onih koji to žele postati.

Najveće je to okupljanje poduzetnika (i onih koji to žele postati) u Istri i rijetka prilika da na jednom mjestu susretnete sudionike iz svoje i drugih industrija. Bit će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam, nekretnine, IT, marketing, financije, OPG-ove, nekretnine, eko biznis te startupove.

Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva. Sudjelovanje je moguće uz kupnju Business kotizacije za Inspire Me konferenciju.
 
Organizatori konferencije u Puli su Start-Up udruga, poduzetnički portal eistra.info, Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković”, Istarska razvojna agencija i HBOR. 
 
Inspire Me konferencija Pula 

100 poduzetnika na jednom mjestu

Networking je namijenjen prvenstveno poduzetnicima, neovisno o veličini i djelatnosti. Kroz networking poduzetnici će moći unaprijed ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Kroz ostatak programa konferencije sudionici će dobiti uvid u najnovije trendove i tehnologije u poslovanju, saznati o mogućnostima financiranja projekata putem nacionalnih i EU fondova, pronaći zaposlenike, kupce i dobavljače te steći nova znanja putem specijaliziranih radionica.
 

Bogat program za poduzetnike


Organizatori najavljuju brojna uspješna imena iz svijeta biznisa na pulskom izdanju konferencije. Neki od njih su Domagoj Ostović, CEO Lloyds Design, Krešimir Dvorski, Nextbike, Dragan Barišić, Agencija Mijena, Deniz Zembo, vlasnik Hotela Amfiteatar, Filip Zoričić, Memo Museum, Katarina Moškatelo, freelancer, Sergey Te, hotelijer, Marino Šabijan, CEO Luxheal, Cinzia Zubin, direktorica HBORa, Elvis Cerin, CEO eIstra.info, Sven Maričić, Sveučilište u Puli, Aleks Curać Šarić, freelancer, Željka Barišić, Life Z&Z, Kaja Pavlinić, Tinja, Jelena Vitasović, Regional Express, Claudia Pučić, IDA, Rajko Horvat, Atima, Marijeta Matijaš, Kreacija, Daniel Vučetić, North East Agency, Jadranka Mikša, Seaside Istria, Matija Plastić, Mijena, Denis Prenkaj, DPoslovi, Ivan Milovan, Kulinarski razvojni centar…
 
Više o programu konferencije možete pronaći na linku.

Uspješni primjeri

Upravo zbog pozitivnih iskustava s prethodnih konferencija, posebice one u Zagrebu, koja je okupila čak 200 poduzetnika, organizatori su i u Puli odlučili napraviti najveće okupljanje poduzetnika u Istri.

Dosadašnji sudionici networkinga ispričali su svoja iskustva:

"Na prošlogodišnjoj konferenciji u Rijeci dogovorio sam suradnju s našim najpoznatijim maslinarom Tedi Chiavalonom kojem radimo novi web, a u Puli pronašao novog zaposlenika Eddyja Vukušića koji kod nas radi kao programer” – ističe Domagoj Ostović, CEO uspješne IT tvrtke Lloyds Design.

"Networking je bio drugačije iskustvo od ostatka konferencije jer nas je na najbolji način prisilio da ispričamo o sebi ono najbitnije i tako spojio s ljudima istog interesa i osobno to mi je puno značilo. Također na temelju tih kratkih razgovora ostvario sam i 2 poslovne suradnje koje su čak se pretvorile u dugoročnije projekte.” – ističe Aleks Curać Šarić, freelancer.

"Inspire Me konferencija spojila me s mnoštvom ljudi i donijela suradnje koje nisam mogla ni pretpostaviti. Tako  sam upoznala ljude preko kojih sam dobila posao, i to u području u kojem nisam mislila da ću se pronaći – u glazbi!” – ističe Petra Perić, studentica medicine.
 
Inspire Me konferencija Pula 

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji možete pratiti na Facebook stranicama. Early bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 25. travnja, a dostupne su putem linka.

O Inspire Me konferenciji

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova: Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru, a sudjelovalo je više od 5000 sudionika i 210 predavača.

Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio (Atlantic Grupa), Boris Žgomba (Uniline), Nikola Žinić (Bruketa&Žinić), Rob Anderson (CMG), Miljenko Vaić (Nestle),  Ivo Usmiani (JGL), Sandro Mur, Krešimir Dvorski (Nextbike), Ana Šuper Matana (Daimler Benz), Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Tarik Filipović, Antonija Blaće… Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije.
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se