TRAŽIŠ? NAĐI.

Nagrada Horizon Impact za vrijedne rezultate u inovacijama i istraživanjima

NOVOSTI
25.4.2019. 8:14:00

Nagrada Horizon Impact za vrijedne rezultate u inovacijama i istraživanjima
Europska komisija pokrenula je nagradu Horizon Impact koja je namijenjena EU projektima čiji su rezultati ostvarili vrijedan društveni utjecaj u Europi i izvan nje. Nagrada će se dodijeliti najutjecajnijim projektima realiziranih u sklopu programa Obzor 2020. i nekadašnjeg 7. Okvirnog programa (FP7, 2007. - 2013.). 

Cilj je nagraditi projekte koji će postati uzor i potaknuti korisnike sredstava za istraživanje i inovacije na povećanje učinaka svojih istraživanja. Usto, svrha je i prikazati društveno-ekonomske koristi od ulaganja Europske unije u istraživanje i inovacije te potaknuti sudionike projekata da rukovode projektima na najbolji mogući način. 

Dodijelit će se ukupno pet nagrada od 10 000 eura, a pojedinci i timovi bit će proglašeni u Bruxellesu u rujnu 2019. godine. Europska komisija dodatno će raditi na tome da pobjednički projekti ostvare bolju vidljivost, medijsku pokrivenost i pozivati ih na važne događaje kao primjere dobre prakse. 

Natječaj je namijenjen svim pravnim osobama, pojedincima ili timovima čiji je projekt završen u sklopu programa FP7 ili Obzor 2020, a koji mogu priložiti dokaz o ostvarenom utjecaju projekta. 

Rok za prijavu na natječaj je 28. svibnja 2019. godine. Koji su uvjeti prijave provjerite na službenim stranicama natječaja i preuzmite dokument s pravilima. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se