TRAŽIŠ? NAĐI.

Natječaj za izbor najboljih hrvatskih privatnih iznajmljivača

NOVOSTI
22.7.2019. 8:46:22

Natječaj za izbor najboljih hrvatskih privatnih iznajmljivača
Hrvatska turistička zajednica, Novi list i Glas Istre objavili su natječaj za izbor najboljih privatnih iznajmljivača s ciljem promocije kvalitete privatnog smještaja i trendova. 

Nagrade se dodjeljuju za 3 kategorije smještaja

  1. sobe 
  2. apartmani / studio apartman
  3. kuće za odmor

Na natječaj se mogu prijaviti svi privatni iznajmljivači s dozvolom za pružanje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu te podmirene obveze boravišne pristojbe i turističke članarine prema lokalnoj turističkoj zajednici. 

Stručna komisija odabrat će pobjednike za pojedine kategorije i potkategorije. Ocjenjivat će se elementi za svaku pojedinu potkategoriju, s posebnim naglaskom na ocjenjivanje: 
  • marketinških alata - funkcionalnost web stranice, aktivnost i kvaliteta sadržaja na društvenim mrežama, kvaliteta promo materijala
  • povratne informacije gostiju

U prvoj fazi odabrat će se 3 finalista iz svake kategorije i potkategorije, a na njihovim će ih lokacijama posjetiti i predstavnici članova neovisne stručne komisije. 

Iznajmljivač s najviše dodijeljenih bodova bit će pobjednik kategorije ili potkategorije za koju je konkurirao. Nagrađeni natjecatelji dobit će formalnu titulu: najbolji privatni iznajmljivač u Hrvatskoj i dodatne nagrade sponzora. 

Prijave na natječaj otvorene su do 15. rujna 2019. godine. 

Više informacija saznajte na stranici natječaja

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se