TRAŽIŠ? NAĐI.

Okrugli stol: Naplata potraživanja 2018.

NOVOSTI
5.9.2018. 8:30:00

Okrugli stol: Naplata potraživanja 2018.
Dana 18. rujna 2018. održat će se okrugli stol "Naplata potraživanja" s glavnom temom "Upravljanje potraživanjima: Utjecaj kratkoročnih mjera na dugoročno poslovanje u Hrvatskoj". Organizatori eventa su poslovni tjednik Lider i jedna od hrvatskih vodećih tvrtki za naplatu potraživanja,EOS Matrix.

Okrugli stol održat će se u Zagrebu, u Plaza event centru, s početkom u 10 sati. Svrha ovog eventa je upoznavanje s individualnim i sustavnim rješenjima upravljanja potraživanjima koja mogu poslužiti i pomoći gotovo svakoj tvrtki i instituciji u Hrvatskoj. 

Sudionicima na okruglom stolu bit će predstavljeno istraživanje o naplati provedeno od strane EOS Matrixa među 200 tvrtki. Osvrt na istraživanje predstavit će direktor Hrvatske udruge banaka, a ujedno će se prezentirati i osvrt na nedavno donesene zakonske odredbe za prezadužene građane. Panel diskusija donijet će raspravu između istaknutih financijskih i pravnih stručnjaka na temu novog vremena naplate potraživanja, kap o promjenama u hrvatskom gospodarstvu u zadnjih godinu dana. 

Na edukativnim radionicama sudionici će imati prilike sudjelovati u pronalaženju rješenja za prepreke s kojima se suočavaju u svakodnevnom poslovanju u području naplate potraživanja. 

Okrugli stol "Naplata potraživanja" namijenjen je šefovima računovodstva, financijskim direktorima, vlasnicima poduzeća, direktorima poduzeća, ekonomistima te svima koje ta tema zanima i koji žele riješiti probleme koje imaju s naplatom.

Sudjelovanje na okruglom stolu je besplatno, no potrebno je unaprijed se registrirati online prijavnicom

Više informacija na stranicama Lidera

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se