TRAŽIŠ? NAĐI.

Porečki triatlon u nedjelju u Zelenoj laguni

NAKON POSLA
9.10.2017. 9:38:34

Porečki triatlon u nedjelju u Zelenoj laguni
U nedjelju 15.10.2017. održat će se 5. izdanje utrke POREČ Triatlon, jedne od najljepših, najposjećenijih i najbolje organiziranih nezavisnih utrka u regiji. POREČ Triatlon je utrka s odličnom lokacijom, dobrim datumom održavanja, mikroklimatskim uvjetima, ne zahtjevnom, ali prelijepom biciklističkom stazom i pristupačnom startninom za sve sudionike. Utrka počinje u 8 sati, start je u 8 sati s parkinga hotela Laguna Parentium.

Utrka obuhvaća plivanje 1900 m, vožnju biciklom 93 km (4 kruga) te trčanje 21 km (4 kruga).

„Poreč Triatlon smjestio se u glavnom gradu hrvatskog turizma koji ne živi samo od sunca, mora i besprijekornog turističkog imidža nego i otkriva svoje sportsko srce. Dugo toplo ljeto omogućuje plivanje sve do listopada. Plivanje u jednoj od najljepših uvala, vožnja biciklom kroz istarske vinograde na biciklistički ne zahtjevnoj tehničkoj stazi, trčanje po Lungo mare osiguravaju nezaboravan doživljaj za svakog natjecatelja", ističe direktor utrke Goran Vrus.

Triatlon Klub Swibir koji organizira utrku u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Poreča i Happy Time-om već je svima poznat po kvalitetnoj organizaciji utrka od Mljet Half International do Krk3atlona te organizaciji državnih prvenstava od olimpijskog do dugog triatlona.

Učesnici će biti smješteni u hotelima Laguna Molindrio, Plavi te Laguna Materada porečke Plave lagune, koja je ujedno i partner utrke. „Triatlon je fantastična sportska manifestacija kojom produljujemo turističku sezonu, a Zelena laguna i Poreč predstavljaju fantastičnu kulisu za sportaše koji se natječu. Mi ćemo učiniti sve da nam se sportaši i rekreativci osjećaju dobro došlima u našim objektima te smo im pripremili pregršt iznenađenja – od gastronomskih sadržaja do zabave nakon utrke", ističu iz Lagune Poreč.

Više informacija o utrci, kategorijama i detaljima možete pronaći na službenoj stranici POREČ TRIATLON.
 
(I:porestina.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se