Poziv na besplatnu edukaciju o općoj uredbi o zaštiti podataka

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
13.2.2018. 8:48:22

Poziv na besplatnu edukaciju o općoj uredbi o zaštiti podataka
Prijavite se na besplatnu edukaciju u organizaciji Grada Labina na temu "GDPR Opća uredba o zaštiti podataka" koje će se održati u Labinu u ponedjeljak 19. veljače 2018. na adresi Rudarska 1, s početkom u 17,00 sati.

Opća uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR) stupa na snagu 25. svibnja 2018. godine u svim državama članicama Europske unije. Riječ je o uredbi kojom Europska komisija želi ojačati i ujednačiti zaštitu osobnih podataka kojima upravljaju organizacije unutar EU te osobnih podataka stanovnika Unije kojima upravljaju organizacije sa sjedište.m izvan EU-a.

Edukacija je namijenjena obrtima, trgovačkim društvima, javnim ustanovama i institucijama koji vode baze podataka o partnerima, pojedincima, pa čak i vlastitim zaposlenicima.

Sve hrvatske tvrtke moraju prilagoditi svoje poslovanje i postojeće sustave kako bi poslovale u skladu sa zakonom. U protivnom, nakon 25. svibnja 2018. godine podliježu propisanim kaznama u iznosima i do 20 milijuna eura ili 4 posto ukupnih prihoda kompanije.

Iako je edukacija besplatna, broj mjesta je ograničen stoga je potrebno da svoje mjesto osigurate što prije. Više o prijavi saznajte na stranici UO Labin.

(I:uolabin.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se