TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv za sudjelovanje na radionici "Europski socijalni fond (ESF) u okviru ITU mehanizma"

NOVOSTI
19.10.2018. 8:32:47

Poziv za sudjelovanje na radionici  Europski socijalni fond (ESF) u okviru ITU mehanizma
Sa svrhom što kvalitetnije provedbe aktivnosti ITU mehanizma u dijelu koji se odnosi na projekte u okviru OPULJP-a za sve zainteresirane potencijalne prijavitelje u Puli će se 23. listopada 2018. godine od 10:00 do 13:00 sati u dvorani HGK-Županijske komore u Puli na adresi Carrarina 5 organizirati radionica usklađivanja projekata sa zahtjevima Europskog socijalnog fonda.

Cilj besplatne radionice je pomoći potencijalnim prijaviteljima / korisnicima budućih poziva u okviru Europskog socijalnog fonda u prilagodbi i razradi postojećih projektnih prijedloga te osmišljavanje novih u skladu sa zahtjevima mehanizma integriranog teritorijalnog ulaganja. Radionicu će voditi stručnjaci iz tvrtke WYG savjetovanje d.o.o., uz sudjelovanje predstavnika Ministarstva rada i mirovinskog sustava te Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije.

Predloženi dnevni red/teme radionice su:

  • Osnove informacije o ITU mehanizmu, informacije OPULJP, specifičnim ciljevima i aktivnostima prihvatljivim u okviru ITU mehanizma,
  • Pitanje integracije projekata iz ESF-a s investicijama financiranim iz EFRR/KF,
  • Primjeri dobre prakse projekata dobre prakse integracije EFRR/KF-a i ESF-a,
  • Predstavljanje (ne)usklađenosti postojeće baze projekata urbanog područja sa zahtjevima u okviru ITU mehanizma,
  • Praktičan rad na razradi postojećih projektnih ideja/osmišljavanje novih projektnih ideja za ESF pozive u okviru ITU mehanizma.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti putem e-maila: jelena.kopljar@wyg-c.eu do 22. listopada 2018. godine.
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se