Prijave za natječaj Foto-priča iz Rovinja ’19 mogu se dostaviti do 31. prosinca

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
16.12.2019. 8:35:36

Prijave za natječaj Foto-priča iz Rovinja ’19 mogu se dostaviti do 31. prosinca
Pozivaju se svi zainteresirani da sudjeluju na fotografskom i audiovizualnom natječaju FOTO-PRIČA IZ ROVINJA ’19 kojeg organizira ISFAV (Istituto di Fotografia e Arti Visive di Padova), u suradnji s Centrom vizualnih umjetnosti „Batana" iz Rovinja, pod pokroviteljstvom Grada Rovinja i Turističke zajednice Grada Rovinja te uz potporu Maistre.

Sudjelovanje je jednostavno i besplatno.

Tehniku možete birati slobodno i upotrijebite svoju kreativnost kako biste ostvarili slikovitu priču o Rovinju, njegovom teritoriju i stanovnicima, s maksimalno 10 fotografija ili videosnimkom u trajanju od 3 minute.

Natjecatelji mogu pristupiti natječaju individualno i skupno korištenjem svih fotografskih i snimateljskih uređaja, uključujući pametne telefone, tablete, itd.

Elaborate treba postaviti na osobni profil Facebook ili Instagram s hashtagom #rovistory19; ili poslati na e-mail adresu: photostory.rv@gmail.com, ili dostaviti osobno u tajništvo Natječaja do 31. prosinca 2019.

Nagrade
za pobjednike su sljedeće: 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi u hotelu „Istra" na otoku Sv. Andrija (Crveni otok) u terminima od 15.4. - 30.5.2020. ili 15.9. - 15.10.2020. uz prethodnu provjeru raspoloživih kapaciteta.

Nagrade osigurava turističko društvo Maistra iz Rovinja.
 
Tekst natječaja možete preuzeti na: www.isfav.it

(I: rovinj-rovigno.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se