Proljeće je savršeno vrijeme za makeover - U Poliklinici Šiljeg pomladite i zategnite kožu lica bez estetskih operacija!

ŠTO, GDJE, KAKO...?
27.3.2024. 13:07:58

Proljeće je savršeno vrijeme za makeover - U Poliklinici Šiljeg pomladite i zategnite kožu lica bez estetskih operacija!
Promjene koje dolaze s godinama, poput gubitka volumena lica, pojavljivanja bora i opuštanja kože, mogu utjecati na naše samopouzdanje i način na koji se predstavljamo privatnom i poslovnom okruženju.

Razmišljate li o tome da promijenite nešto na sebi, ali se dvoumite kada je riječ o invazivnim metodama klasičnih estetskih operacija? Srećom, tretmani suvremene estetske medicine nude rješenja koja ne zahtijevaju odlazak pod nož, a rezultati mogu biti jednako impresivni.

Poliklinika Šiljeg nudi inovativne pristupe pomlađivanju koji mogu znatno poboljšati kvalitetu vaše kože i redefinirati konture lica bez potrebe za bolnim kirurškim zahvatima i dužim periodima oporavka. Prepustite se rukama stručnjaka i ljetne mjesece dočekajte osvježeni, s novom dozom samopouzdanja!

Osjećajte se odlično, a izgledajte još bolje uz tretmane Botoxom


S više milijuna zadovoljnih korisnika širom svijeta, botox se dokazao kao najpopularniji, pouzdan način za postizanje i održavanje mladolikog izgleda bez potrebe za invazivnim kirurškim procedurama. 

Kako djeluje? Botox djeluje tako da blokira mišiće lica odgovorne za stvaranje bora, čime se postiže glađa koža i smanjuje pojava postojećih bora, kao i prevenira formiranje novih. Posebno je učinkovit u tretiranju horizontalnih i vertikalnih bora na čelu, bora oko očiju koje mnogi nazivaju smijalicama, te u smanjenju pretjerane vidljivosti zubnog mesa prilikom smijanja. Zahvaljujući svojoj sposobnosti da precizno cilja specifične mišiće, botox omogućuje da se očuva prirodna ekspresivnost lica dok se istovremeno postižu željeni estetski ciljevi. 

Osim estetskih prednosti, jednostavnost i sigurnost tretmana čine botox izborom broj jedan za mnoge koji posjećuju Polikliniku Šiljeg. 

Svoju kožu pomladite prirodno - vlastitom krvnom plazmom


Zašto tražiti druga rješenja kada možemo koristiti ono što naše tijelo prirodno proizvodi? PRGF® Endoret® tehnologija koristi bogatstvo vlastite krvne plazme da stimulira obnovu kože i vrati joj izgubljeni sjaj, glatkoću i elastičnost. PRGF® tretman se temelji na opsežnim kliničkim istraživanjima, i podržan je s više od 70 znanstvenih radova. Ovaj patentirani sistem, jedini koji posjeduje sve zdravstvene certifikate, nudi jamstvo i pouzdanost koju pacijenti traže. 
 
prgf

Tretmani ubrizgavanja vlastite krvne plazme ne samo da pomlađuju kožu, već i potiču proizvodnju vlastite hijaluronske kiseline, te se na taj način bore protiv opuštenosti kože i vraćaju joj mladenački izgled. Postupak je brz i učinkovit, sa samo 8 minuta potrebnih za centrifugiranje i oko 20 minuta za pripremu.
 
Apliciranje lokalne anestezije kremom minimizirat će nelagodu injektiranja plazme u lice, vrat, dekolte i/ili ruke. Rezultate možete očekivati već 24 sata nakon prvog tretmana, a plan tretmana određuje se individualno za svakog pacijenta.

Korekcije kontura lica - obraza, nosa i brade bez operacije


Do nedavno je jedino rješenje za korekciju oblika brade, obraza i nosa bilo odlazak pod nož. Posljednjih godina, razvila se odlična alternativa - dermalni fileri i već gore spomenuta PRGF® tehnologija.

Korištenjem dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline, konturama lica može se vrlo precizno manipulirati i ostvariti vrhunske rezultate koji traju i do 12 mjeseci. Nekirurškom rinoplastikom efikasno se rješavaju manje estetske nesavršenosti poput udubljenja, neravnina i podizanja vrška nosa. Obzirom da fileri djeluju privremeno, to može biti idealan način za testiranje ishoda prije odluke na trajnije rješenje.
 
dermalni fileri siljeg

Korekcije se mogu odraditi i brzim i gotovo bezbolnim tretmanom PRGF® gela, koji ima slična svojstva kao i dermalni fileri, a dobiva se iz pacijentove krvi. Nuspojava nema, a tretman je potpuno prirodan. I dok je efekt nešto kraći od apliciranja dermalnih filera, u koži lica ostaju faktori rasta koji kožu i dalje stimuliraju na pomlađivanje i stvaranje vlastite hijaluronske kiseline.

Sigurnim, brzim i neinvazivnim estetskim tretmanima dostupnim u Poliklinici Šiljeg učinite nešto lijepo za sebe i svoju kožu! Detalje potražite na web stranici Poliklinike.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više