Pošalji upit
Slanje…
O nama

STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA ŠILJEG, Umag: ortodont, stomatolog, estetika

 
Najbolju uslugu oralne kirurgije, ortodoncije ili protetike dobit ćete u stomatološkoj poliklinici Šiljeg u Umagu. Čitav spektar usluga s područja konzervativne stomatologije te estetike pruža tim stručnjaka u tri suvremeno uređene ordinacije.
 
Moguća je suradnja  s drugim specijalističkim ordinacijama. Ordinacije imaju RTG i RVG. Ukoliko se želite uljepšati na potpuno prirodan način, za vas imamo Vistabel tretman. Jačanje definicije konture lica, punije usne ili manje vidljive bore su tretmani za istaknuti ono najbolje na vama. U klinici posjedujemo i OzonytronX® za tretman aktivnim kisikom. Nudimo i estetske tretmane s Endoret PRGF tehnologijom.

Dugogodišnje iskustvo, stručno usavršavanje na domaćim i stranim tečajevima, seminarima, kongresima i timski rad prednosti su poliklinike. Privatnu praksu osnovao je Ivan Šiljeg, viši zubar 1992. godine nakon 25 godina rada u Domu zdravlja Umag. Već 1993. mu se pridružuje kćerka Jelena Šiljeg Batagelj koja 1998. specijalizira ortodonciju, a sin Jurica Šiljeg 2005. postaje specijalist oralne kirurgije.
 
Ulaz u polikliniku dizalom je prilagođen invalidnim i starijim osobama. Poliklinika ima svoje parkiralište.
 
Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na naše brojeve telefona, pošaljite upit ili nas posjetite na adresama u Umagu. Stojimo Vam na usluzi!
 
 

Ortodontski tretmani

Pacijentima pružamo postavljanje mobilnih aparatića za mješovitu denticiju, odnosno ako ima mliječne i trajne zube, dok fiksni aparatić preporučamo osobama koje imaju sve trajne zube. Želite imati lijep, zdrav osmijeh i funkcionalan zagriz, više o tome pročitajte ovdje.
 
 
Oralna kirurgija
Radimo sigurne kirurške zahvate, od dentalne kirurgijekirurgije infekcije usne šupljine i čeljustipretprotetske kirurgijekirurške protetike do implantologije. Raspolažemo sa suvremeno opremljenom operacijskom dvoranom za razne zahvate. Dodatke usluge stomatološke poliklinike Šiljeg:

1. Konzervativna stomatologija, posvećena je prevenciji i liječenju zuba oštećenog karijesom, a podrazumijeva čišćenje zubnog kamenca, izrada kompozitnih ispuna, pjeskarenje zuba, izbjeljivanje zuba i dr.

2. Tretman aktivnim kisikom, u našoj klinici koristimo OzonytronX®, on pospješuje zarastanje rana i ima učinkovito stvaranje otpornosti na bakterije. Za više informacija pogledajte ovdje.
 
Oralna implantologija
Bavimo se zamjenom jednog ili više zubi koji nedostaju u usnoj šupljini, a radi se o ugradnji implantata. Prvo vas pregleda naš stručnjak i zatim saniramo usnu šupljinu  tako što odstranimo sve naslage sa zuba i ugradimo dentalni implantat. Kako to funkcionira pročitajte na stranici!
 
Dentalni rendgen
Pružamo vam kvalitetno i precizno snimanje zuba kako bi uz pomoć snimki dijagnosticirali i odredili terapiju za zubni problem. Naš uređaj vam omogućava minimalnu dozu zračenja 2D i 3D snimki. Nazovite nas ili pošaljite upit za više informacija.
Djelatnosti
 • Stomatologija
 • Ortodontski tretmani
 • Ortodontski aparatići
 • Oralna kirurgija
 • Tretman aktivnim kisikom
 • Konzervativne terapije
 • Oralna implantologija
 • Zubni implantati
 • Zubna protetika
 • Izrada krunica
 • Zubne proteze
 • Dentalni rendgen
 • Estetski tretmani
 • Pomlađivanje lica plazmom
 • Anti-aging tretman
 • Korekcija nosa
 • Korekcija obraza
 • Korekcija brade
 • Tretman botoxom
 • Umag
 • Istra
 
STOMATOLOŠKA POLIKLINIKA ŠILJEG
 
Stomatološka poliklinika Šiljeg - Savudrija, Zambratija, Cvjetna ulica 2
052/759-380 :: 052/759-557

RADNO VRIJEME
ponedjeljak – srijeda – petak        8:00 – 13:00    
utorak i četvrtak                         13:00 – 18:00
subota i nedjelja po dogovoru  


 DENTALNI RENDGEN

Dentalni rendgen – Umag, Tribje 16
052/464-021

RADNO VRIJEME
ponedjeljak – petak                     8:00 – 13:00 :: 16:00 – 18:00
subota                                            10:00 – 12:00 
 
Proizvodi i usluge

Estetski tretmani

Vodimo brigu o vašem izgledu kako bi svom licu vratili sjaj kakvo je nekada imalo. Nudimo estetske tretmane kako bi se uklonili znakovi starenja, a koža pomladila i uljepšala.

PRGF® Endoret® tehnologija
Endoret je plazma bogata faktorima rasta, a PRGF Endoret je prva tehnika bazirana na dobivanju 100% autognog koncentrata faktora rasta dobivenog korištenjem male količine krvi pacijenta. Koristimo ga u dentalnoj medicini i za estetiku lica.
 
Uporabom PRFG- Endoret tehnologije u dentalnoj medicini omogućava se brže liječenje, ali i smanjuje bol i rizik od infekcije. Najčešća primjena: vađenje zuba, terapija implantatima, gubitak kosti.

Tretman PRFg koristi se i za estetiku lica, Endoret tehnologija omogućuje izoliranje, koncentriranje i korištenje faktora rasta za prirodno obnavljanje tkiva.
 
U ponudi su različiti estetski tretmani:

1. Pomlađivanje lica plazmom prirodna je metoda u kojoj se iz centrifugirane vlastite krvi liječi koža lica. Radimo na način da se plazma intradermalnom injekcijom aplicira u kožu pacijenta. Sve informacije o tretmanu plazmom, otkrijte putem linka.


2. Nekirurška rinoplastika
, rješavamo problem manjih estetskih nepravilnosti dermalnim filerima od vlastite plazme. Preporučuje se osobama koje žele manje korekcije nosa kako bi se popravio izgled i smanjile nesavršenosti. Također, radimo korekcije obraza i brade.

 

3. Tretman botoksom, neinvazivna metoda kojom se uklanjaju površinske bore i dublje bore. Botox Vistabel bora prirodno je pročišćeni protein koji se koristi za ovaj popularan anti age tretman.

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više