TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar u ŽK Pula o radnom pravu

NOVOSTI
20.1.2020. 8:26:39

Seminar u ŽK Pula o radnom pravu
HGK – Županijska komora Pula u suradnji s Odvjetničkim društvom Kallay & Partneri d.o.o. iz Zagreba i podršku ICC Hrvatska poziva vas na seminar Radno pravo koji će se održati u četvrtak, 30. siječnja, u 9 sati u ŽK Pula, na adresi Carrarina 5.

Zasnivanje i prestanak radnog odnosa među najvažnijim su i uvijek aktualnim pravnim pitanjima iz područja radnog prava. Propusti poslodavaca i radnika da sve aspekte s tim u vezi urede na odgovarajući način (pre)često dovode do dugotrajnih sudskih postupaka koji za obje strane predstavljaju rizik i neugodnost.

Cilj je seminara upoznavanje s mehanizmima koji mogu spriječiti i umanjiti takve rizike i neugodnosti, a sve će biti prikazano na brojnim primjerima iz sudske prakse. Uz to, bit će riječi i o novom Zakonu o zaštiti prijavitelja nepravilnosti, koji se ponajprije odnosi na poslodavce s 50 i više zaposlenih, a izloženi su prekršajnoj i drugoj odgovornosti ako ne primjenjuju ovaj zakon. 

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem online prijave najkasnije do 28. siječnja ili do popunjenja kapaciteta.

Program


09:00 - 09:30     Registracija sudionika
09:30 - 10:45     Zasnivanje radnog odnosa
10:45 - 11:00     Pauza za kavu
11:00 - 12:30     Prestanak radnog odnosa
12:30 - 13:15     Pauza za ručak
13:15 - 14:30     Ostvarivanje prava i obveza iz radnog odnosa

(I: hgk.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se