TRAŽIŠ? NAĐI.

Sufinanciranja poduzetničkih projekata sredstvima EU fondova

NOVOSTI
27.4.2018. 8:32:29

Sufinanciranja poduzetničkih projekata sredstvima EU fondova
U HGK Županijskoj komori Pula održana je prezentacija o mogućnostima sufinanciranja poduzetničkih projekata sredstvima EU. Prezentaciju je organizirala Hrvatska gospodarska komora kako bi se mikro, mali i srednji poduzetnici upoznali s mogućnostima sufinanciranja korištenjem sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova kroz bespovratna sredstva te financijske instrumente.

Igor Bobek iz Sektora za međunarodne poslove i EU HGK, u sklopu kojega djeluje i Europska poduzetnička mreža (EEN) predstavio je usluge HGK, usluge EEN-a te najavio natječaje koji će biti na raspolaganju poduzetnicima ove godine. 
 

Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP


Naglasak prezentacije bio je na natječaju Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP, za koji će se prijave zaprimati od 3. svibnja. Riječ je o natječaju koji je namijenjen djelatnosti prerađivačke industrije i djelatnosti informacije i komunikacije, uz određene iznimke. Prihvatljive aktivnosti u okviru natječaja su ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu, čiji je cilj izgradnja/rekonstrukcija i opremanje novih ili održavanje i opremanje postojećih proizvodnih kapaciteta.

Usluge Hrvatske banke za obnovu i razvitak predstavila je voditeljica područnog ureda HBOR-a za Istru, Cinzia Zubin. Pritom su predstavljene mogućnosti sufinanciranja učešća tvrtki koje se javljaju na natječaje za EU sredstva te posebice ESIF krediti za rast i razvoj kao oblik dugoročnih investicijskih kredita. 
 
(I:eIstra.info)Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se