Pošalji upit
Slanje…
O nama

San Marco Adriatica - Dekorativne tehnike i boje za interijere i fasade

Tvrtka San Marco Adriatica DVA d.o.o. iz Novigrada u Istri zastupnik je i distributer renomiranih proizvoda ''Colorificio San Marco', vodeće tvrtke u proizvodnji dekorativnih boja za interijere i eksterijere.

mikrocement

 
 
Raznim dekorativnim tehnikama, teksturama i velikom mogućnošću nijansiranja boja lako se postiže željeni efekt u uređenju svakog prostora. 

U našem prodajnom prostoru u Novigradu pronaći ćete sve za dekoriranje zidova doma, apartmana, ili poslovnog prostora. Klijentima je na raspolaganju i stručna podrška djelatnika prije i nakon kupnje.
 

Dekorativne boje vrhunske kvalitete

San Marco boje poznate su po najvišoj kvaliteti i gotovo neograničenom nijansiranju koje uz razne dekorativne tehnike bojanja omogućuje potpunu kreativnost i slobodu kod uređenja interijera i eksterijera.
 
dekorativni premazi

U našoj su ponudi boje i materijali za široku primjenu: fasadne boje i žbuke, boje za zidove interijera, temeljni premazi i boje, zidne impregnacije.
 
Među ostalim, naš asortiman uključuje i proizvode za drvo i željezo, proizvode protiv plijesni i specijalne proizvode poput boja za prekrivanje mrlja i sl.
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Dekorativne tehnike bojanja zidova

Kod uređenja interijera, boja i tehnike bojanja zidova imaju velik učinak te određuju karakter i stil prostora.
 
San Marco linija proizvoda za dekorativnu tehniku bojanja pruža beskonačne mogućnosti u uređenju po vašoj želji.
 
boje i lakovi
 
Za više informacija posjetite našu web stranicu i pronađite vaš stil!

Dekorativni podovi i zidovi - mikrocementni sistem 

Osim što zadovoljava najviše estetske standarde suvremenog dizajna, mikrocementni sistem za podove i zidove prilagođava se svakom prostoru i stilu. Continuo mikrocement kombinacije pružaju izbor odabira između čak 47 boja.
 
mikrocement san marco
 
Ovisno o namjeni prostora, koriste se posebne kombinacije za stambene površine, komercijalna okruženja, vanjske prostore, ukrašavanje namještaja i dr.
 
Za pregled cjelokupne ponude i usluga, posjetite našu web stranicu!
Reference
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više