TRAŽIŠ? NAĐI.

SANDROKOP

Građevinska mehanizacija, iskop temelja, za kuću, Poreč
Naziv poslovnog subjekta:    SANDROKOP
  Musalež 27 , Poreč 52440

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Sandro Poldrugovac
https://www.eistra.info/sandrokop
Pridruži se
O NAMA

Sandrokop, Poreč: Građevinska mehanizacija, iskopi i prijevoz tereta

 

Sandrokop je tvrtka osnovana 1994. godine u  Poreču s ciljem pružanja građevinskih radova, iskopa i prijevoza tereta uz građevinsku mehanizaciju koju posjedujemo. Naš tim se sastoji od četiri stručna djelatnika koji će profesionalno i brzo obaviti dogovoreni posao u skladu s najvišim standardima i razinom kvalitete.

Izvodimo priključke za odvode i dovode te obavljamo zemljane radove, iskope kao i radove koji obuhvaćaju niskogradnju, također izvodimo i specifične radnje kao što je dizanje mini bagera dizalicom na teško dostupna mjesta preko ograda, zelenih površina, okućnice.

Ponudu smo uskladili današnjim potrebama naših klijenata pa tako osim mehanizacije i prijevoza tereta kojeg vršimo, radimo uređenje okoliša i pripremu terena za bazene te njihovu cjelokupnu izradu.

Iskop za tlakovce, Poreč

Opremljeni smo svom potrebnom opremom za izvršenje radova, a iz voznog parka mehanizacije koju posjedujemo, izdvajamo mali bager nosivosti 6,5 tona, veliki kamion 30 tona, zatim kombinirku (8,5 t), točkaša (20 t) te gusjeničara (34 t),.

Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem naših telefona ili elektronskom poštom.


Obratite nam se s povjerenjem!
 Prijevoz tereta kamionom, Poreč
DJELATNOSTI

Građevinska mehanizacija 
PROIZVODI I USLUGE

Građevinska mehanizacija

 

Posjedujemo građevinsku mehanizaciju prilagođenu našoj osnovnoj djelatnosti iskopa i niskogradnje kao što je mini bager (6,5 tona nosivosti), kombinirka (8,5 tona), gusjeničar, točkaš (20 tona), gusjeničar (34 tone) i veliki kamion nosivosti 30 tona.


Prijevoz tereta

 

Obavljamo prijevozt tereta kamionom. Bilo da se radi o prijevozu građevinskog materijala, građevinskih strojeva ili odvoz šute, nazovite nas. Posjedujemo i dizalicu za kamion stoga teret velike težine ili dimenzija možemo podignuti na kamion i prevesti na željeno odredište te ga ondje spustiti.

 

Iskop temelja za kuću, za tlakovce, bazen i kanalizaciju


Vršimo sve vrste iskopa što uključuje iskop temelja za kuću, za bazen, kanalizaciju, plin itd. Također vam nudimo i uslugu pripreme terena odnosno iskope za postavljanje tlakovca i za uređenje okoliša. 


REFERENCE

Pripreme terena za uređenje okoliša: 
 
  • Hotel Prentium
  • Albatros
  • Molandrio
 
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

"SANDROKOP" se nalazi u ovim kategorijama
građevinska mehanizacija, prijevoz tereta, iskopi temelja za kuću, za bazen, kanalizaciju, plin, niskogradnja, bager, kombinirka, gusjeničar, točkaš, niskogradnja, zemljani radovi, uređenje okoliša, zemljani radovi, bazeni, priključci, Poreč, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se