Pošalji upit
Slanje…
O nama

Sandrokop, Poreč: Građevinska mehanizacija, iskopi i prijevoz tereta

 

Sandrokop je tvrtka osnovana 1994. godine u  Poreču s ciljem pružanja građevinskih radova, iskopa i prijevoza tereta uz građevinsku mehanizaciju koju posjedujemo. Naš tim se sastoji od četiri stručna djelatnika koji će profesionalno i brzo obaviti dogovoreni posao u skladu s najvišim standardima i razinom kvalitete.

Izvodimo priključke za odvode i dovode te obavljamo zemljane radove, iskope kao i radove koji obuhvaćaju niskogradnju, također izvodimo i specifične radnje kao što je dizanje mini bagera dizalicom na teško dostupna mjesta preko ograda, zelenih površina, okućnice.

Ponudu smo uskladili današnjim potrebama naših klijenata pa tako osim mehanizacije i prijevoza tereta kojeg vršimo, radimo uređenje okoliša i pripremu terena za bazene te njihovu cjelokupnu izradu.

Iskop za tlakovce, Poreč

Opremljeni smo svom potrebnom opremom za izvršenje radova, a iz voznog parka mehanizacije koju posjedujemo, izdvajamo mali bager nosivosti 6,5 tona, veliki kamion 30 tona, zatim kombinirku (8,5 t), točkaša (20 t) te gusjeničara (34 t),.

 Prijevoz tereta kamionom, Poreč
Djelatnosti
Građevinska mehanizacija 
Proizvodi i usluge

Građevinska mehanizacija

 

Posjedujemo građevinsku mehanizaciju prilagođenu našoj osnovnoj djelatnosti iskopa i niskogradnje kao što je mini bager (6,5 tona nosivosti), kombinirka (8,5 tona), gusjeničar, točkaš (20 tona), gusjeničar (34 tone) i veliki kamion nosivosti 30 tona.


Prijevoz tereta

 

Obavljamo prijevoz tereta kamionom. Bilo da se radi o prijevozu građevinskog materijala, građevinskih strojeva ili odvoz šute, nazovite nas. Posjedujemo i dizalicu za kamion stoga teret velike težine ili dimenzija možemo podignuti na kamion i prevesti na željeno odredište te ga ondje spustiti.

 

Iskop temelja za kuću, za tlakovce, bazen i kanalizaciju


Vršimo sve vrste iskopa što uključuje iskop temelja za kuću, za bazen, kanalizaciju, plin itd. Također vam nudimo i uslugu pripreme terena odnosno iskope za postavljanje tlakovca i za uređenje okoliša. 

 

Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem naših telefona ili elektronskom poštom.


Obratite nam se s povjerenjem!
Reference
Pripreme terena za uređenje okoliša: 
 
  • Hotel Prentium
  • Albatros
  • Molandrio
 

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS

Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više