Pošalji upit
Slanje…
O nama

SANPLAST - Iznajmljivanje i prodaja građevinskih strojeva i mehanizacije, Pazin

 
Tvrtka Sanplast nalazi se nedaleko od Pazina. Klijentima nudimo najam i prodaju građevinskih strojeva i mehanizacije visoke kvalitete s kojima ćete sigurno i efikasno odraditi razne građevinske projekte.

Građevinsku mehanizaciju i strojeve najnovije tehnologije nudimo vam po povoljnim cijenama. Svi strojevi redovito se servisiraju, provjeravaju te skladište u idealnim uvjetima. 

Najam građevinskih dizalica

Na raspolaganju imamo nekoliko modela dizalica različitih visina i kapaciteta nosivosti, što osigurava adekvatan izbor za sve vrste radova.
 
Dizalice prolaze kroz redovite provjere i održavanja kako bi se osigurala njihova pouzdanost i efikasnost na gradilištu. 
 

Najam mini bagera 

Mali bageri idealni su za širok spektar radova, od kopanja temelja, kanalizacije, uređenja vrtova ili za rušenja zidića i manjih objekata.
 
bageri najam
 
Zahvaljujući kompaktnoj veličini, lako pristupaju teško dostupnim mjestima te omogućavaju precizno i efikasno obavljanje radova. 
 
U ponudi imamo nekoliko modela mini bagera za najam od 1 do 3.5 tone.
 

Najam vibro ploča

Vibro ploče Neuson i Batmatic izvrsnih performansi dostupne su za najam sa širokim spektrom ploča - 100kg, 120kg, 200kg, 400kg i 500kg.
 
Bez obzira trebate li izravnati teren za popločavanje manjeg dvorišta ili pak zbijate veće površine, za svaki projekt imamo odgovarajuću opremu po povoljnoj cijeni.
 
vibro ploce
 

Prodaja mješalica 

Ponuda mješalica Imer obuhvaća modele kapaciteta od 140, 190, 250, 300 i 350 litara.
 
Izvodite li manje radove za osobne potrebe ili trebate miješalicu za veće građevinske projekte, u Sanplastu brzo, jednostavno i pouzdano nabavite kvalitetne mješalice Imer. 
 
najam mjesalica
 
U Sanplastu građevinske strojeve i mehanizaciju možete kupiti ili iznajmiti na željeni vremenski rok po povoljnim cijenama. Nazovite nas!

Djelatnosti
  • Najam i prodaja građevinskih strojeva Istra
  • Najam dizalica
  • Najam mini bagera
  • Prodaja građevinskih mješalica
  • Prodaja alu rampi
  • Najam agregata
  • Prodaja limenih kućica 
  • Prodaja podupirača
  • Stolni cirkulari i zaštitne ograde
Proizvodi i usluge

Najam agregata

Za pouzdan električni napon kod rada građevinskih strojeva ili drugih uređaja na lokacijama gdje spajanje na mrežu nije moguće, najam agregata najbolje je rješenje.
 
agregati za najam 
Povoljna cijena najma kvalitetnih dizelskih i benzinskih agregata kapaciteta od 5 do 50kW uključuje i dostavu na željenu lokaciju u Istri.
 

Prodaja alu rampi 

U ponudi imamo vrhunske aluminijske rampe prilagođene za sve logističke i građevinske potrebe. Naš se asortiman sastoji od 5 modela kapaciteta nosivosti od 2550 do čak 7800 tona.

aluminijske rampe
 
Rampe su izrađene od vrhunskih materijala te se jednostavno transportiraju. 

Prodaja limenih kućica

U ponudi imamo limene kućice koje su idealne za razne primjene, od dodatnog skladišnog prostora do mobilnog ureda na gradilištima.
 
Lako se postavljaju i premještaju s lokacije na lokaciju, funkcionalne su te otporne na sve vremenske uvjete.
 

Prodaja građevinskih podupirača

Odlučite se za kupnju kvalitetnih podupirača iz naše ponude koje možete koristiti za razne građevinske projekte; potpore konstrukcijama u procesu izgradnje ili renovacija, podupiranje krovišta itd. 
 
podupiraci sanplast
 

Stolni cirkulari i zaštitne ograde

Stolne kružne pile neizostavni su alat u mnogim hobby i građevinskim projektima. U ponudi imamo nekoliko modela renomiranih proizvođača.
 
Osim cirkulara, kod nas možete nabaviti i zaštitne ograde raznih dimenzija. 
 
Pošaljite nam upit ili nas nazovite i saznajte više informacija o uslugama i uvjetima najma!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više