Pošalji upit
Slanje…
O nama

Montažne kuće Skelet Dom - brza gradnja montažnih kuća

Tvrtka Skelet dom d.o.o. iz Pule bavi se gradnjom nisko energetskih montažnih kuća. U gradnji koriste najnovije materijale i tehnologije, a na okoliš se pazi gradeći po strogim europskim standardima o ekološkim materijalima, razini sigurnosti i trajnosti.
 
skelet dom
 
Klijenti dobivaju 80-godišnju garanciju na konstrukciju montažne kuće. Dogovorena cijena izgradnje je konačna, bez iznimka, a rokovi isporuke su garantirani.
 
Uz ponudu tipskih kuća kod kojih je moguće birati veličinu, moguća je i izrada idejnog projekta ili gradnja po projektu klijenta.
 

Projektiranje montažnih kuća

 
Montažne kuće odličan su izbor za ekonomičnu i brzu gradnju energetski efikasnih i kvalitetnih objekata.
 
Bez obzira želite li se osloniti na naše postojeće projektne planove ili imate vlastitu viziju, naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku, osiguravajući da proces projektiranja bude jednostavan, ugodan i usmjeren ka ostvarenju vašeg savršenog doma!
 
Prema izraženim potrebama i mogućnostima klijenta, izrađujemo idejni projekt koji u potpunosti prilagođavamo vašem načinu života.
 
gradnja montazne kuce 
Gradnja je moguća po sistemu 'ključ u ruke' i visoki roh-bau, gradimo i krovne konstrukcije te nudimo usluge završnih građevinskih radova.
 

Gradnja montažnih kuća visoki roh-bau

Postupak gradnje detaljno je osmišljen kako bi osigurao brzinu, efikasnost i kvalitetu vašeg budućeg doma. Koraci gradnje sistema visoki roh-bau su redoslijedom: hidroizolacija postavljenih temelja, postavljanje drvene konstrukcije s krovištem, zatvaranje vanjskih i unutarnjih zidova.
 
Zatim slijede radovi na krovištu i pokrivanje materijalima u dogovoru s investitorom, izrada fasade, postavljanje stolarije, prve faze vodovodnih i elektro instalacija.
 

Izgradnja mobilnih montažnih kuća

 
Mobilne montažne kuće mogu biti sastavljene na lokaciji u samo nekoliko dana ili tjedana, ovisno o kompleksnosti konstrukcije.
 
mobilne montazne kuce
 
U ponudi imamo nekoliko modela mobilnih prizemnica različite kvadrature, dizajna i tlocrta. Konstrukciju gradimo od visoko kvalitetne KVH građe što osigurava dugovječnost te iznimnu čvrstoću, a zidovi su ispunjeni mineralnom vunom za odličnu toplinsku izolaciju.
 
Na mobilnim kućama izvodimo stiropor fasadu te postavljamo PVC stolariju poznatog brenda Salamander sa šest komora za visoku energetsku učinkovitost. Na konstrukciju kuće klijent dobiva čak 80 godina garancije.
  
mobilna montazna prizemnica
 
Više detalja o svim uslugama pronaći ćete na službenom Skelet dom webu a na Facebooku nas zapratite za sve aktualnosti!
Djelatnosti
 • Montažne obiteljske kuće
 • Montažni poslovni objekti
 • Gradnja vikendice
 • Brza gradnja kuće
 • Niskoenergetske kuće
 • Ekonomične montažne kuće
 • Projektiranje kuća
 • Gradnja montažnih kuća
 • Ključ u ruke
 • Visoki Roh-bau
 • Postavljanje krovišta
 • Završni radovi na montažnim kućama
 • Soboslikarski radovi
 • Postavljanje knaufa
Proizvodi i usluge

Gradnja montažnih kuća ključ u ruke

Želite li potpuno bezbrižan proces izgradnje i gotov dom spreman za useljenje, princip gradnje ključ u ruke vaš je idealan odabir. Od početka do kraja projekta, brinemo o baš svakom detalju.
 
Proces uključuje podizanje cijele konstrukcije, na konstrukciju se postavlja visokokvalitetna Salamander 6 komorna stolarija, izrada demit fasade, postavljanje vode i struje (prva i druga faza), mineralne vune, laminata, pločica, unutarnje stolarije i sanitarija.  
 
montazne kuce
 
Više informacija pronađite na našoj web stranici ili nas nazovite i dogovorite konzultacije!
 

Završni radovi kod gradnje montažnih kuća - Postavljanje knaufa, soboslikarski radovi, postavljanje keramike...

 
U sklopu usluge gradnje 'ključ u ruke', klijentima nudimo i usluge završnih radova. Ponudu završnih radova na montažnim kućama sastavili smo na način da sadrži kompletne usluge uz koje će vaš montažni objekt dobiti finalni sjaj i funkcionalnost.
 
Stručan, iskusan tim djelatnika s velikom preciznošću i pažnjom na detalje sve radove odrađuje po pravilima struke, pedantno i u dogovorenim vremenskim okvirima.
 
Usluge uključuju: postavljanje knaufa, soboslikarske radove, postavljanje pločica i laminata, stavljanje kupaonice u funkciju, montažu unutarnjih klupčica, izvođenje druge faze instalacija, montažu klima uređaja i unutarnje stolarije.
 
zavrsni radovi
 

Montažne kuće s limenom fasadom u imitaciji drva

 
Savršeno prilagođene za život u svim klimama, pa i u gorskim krajevima, montažne kuće s limenom fasadom pružaju otpornost na najzahtjevnije vremenske uvjete uz minimalnu potrebu za održavanjem.
 
Zahvaljujući visokokvalitetnoj limenoj fasadi koja savršeno imitira teksturu i toplinu pravog drva, brzo ćete zaboraviti na troškove redovitog održavanja ili farbanja. Limena fasada odolijeva svim vremenskim nepogodama, UV zračenju, i ne blijedi tijekom vremena.
 
montazne kuce s limenom fasadom
 
U kombinaciji s adekvatnim izolacijskim materijalima, limena fasada može poboljšati energetsku učinkovitost kuće i smanjiti troškove za grijanje i hlađenje objekta.
 
Posjetite našu web stranicu i pregledajte ponudu, pošaljite nam upit ili nas nazovite!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


tr>
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više