Pošalji upit
Slanje…

SKYSYSTEM

Satelitske antene, receiver, montaža, popravak, servis, talijanski programi, Pula

Vedran Sladonja
Lokacija
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

SKYSYSTEM - Obrt za montažu i servis antenskih sistema

 
Obrt Skysystem nalazi se u Valturi, naselju u sklopu općine Ližnjan, sjeveroistočno od Pule
 
Specijalizirani smo za prodaju, montažu i servis satelitskih antena i antenskih sistema, bilo da se radi o privatnim kućama, stambenim zgradama, poslovnim objektima ili hotelima. 
 
Montaža, popravak i servis satelitskih antena, Pula 

Izlazimo na teren na području Pule i okolice, a radi li se o kompleksnijem poslu, po dogovoru dolazimo i na druge lokacije u Istri. Besplatno ćemo izraditi ponudu i troškovnik radova, preporučiti odgovarajuće proizvode, montirati ih i podesiti za prijem signala. 

Kako biste nesmetano pratili željene satelitske programe, imamo u ponudi i receiver za TV, po potrebi i dekoder.
 
Satelitske antene Pula 
  
Odlučite li se na kupnju naših uređaja i usluga, dobit ćete i jamstvo na opremu, materijal i odrađenu uslugu montaže! 
Djelatnosti
  • Satelitske antene
  • Receiver
  • Montaža
  • Popravak
  • Servis
  • Pula
  • Kartice za prijem talijanskih programa na satelitu
  • DVB T2/S2, IPTV prijemnici/receiveri
Proizvodi i usluge

Montaža, popravak i servis satelitskih antena i receivera


SkySystem je kvalificiran za sve vrste montaže te popravak i servis satelitskih i zemaljskih antena i receivera u privatnim i poslovnim objektima. Bavimo se nadogradnjom i održavanjem postojećih antenskih sistema, te instalacijom i programiranjem zemaljskih i satelitskih digitalnih prijemnika. 

U slučaju kvara, naši će stručnjaci s lakoćom utvrditi u čemu je problem i odraditi brzi popravak uređaja. Podešavanje i mjerenje prilikom servisa obavljamo pomoću profesionalnih mjernih instrumenata, a svojim klijentima pružamo i uslugu korisničke podrške

Prodaja uređaja za prijem DVB signala


Prodajemo uređaje i ostali materijal za prijem DVB T2/S2 signala: satelitske i zemaljske antene, receiveri/prijemnici, dekoderi, kartice za prijem talijanskih programa (RAI, Mediaset...), multiswitchevi,antenska pojačala itd. 

Montažom i instalacijom satelitske antene dobivate niz besplatnih programa, a uz pomoć dekodera pruža vam se i mogućnost gledanja onih kodiranih.

Svojim klijentima ćemo nakon ugradnje, popravka ili servisa sistema objasniti kako koristiti prijemnik i popratne uređaje kako biste uživali u omiljenim TV i satelitskim programima. 
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više