Pošalji upit
Slanje…
O nama

Smart Investment pouzdan je partner za izvođenje svih građevinskih radova

Tvrtka Smart Investment d.o.o. profesionalni je izvođač građevinskih radova i prodaje nekretnina na području Istre i šire.
 
Stručnjaci smo za izgradnju i prodaju obiteljskih kuća s bazenom, stanova, izgradnju po principu ključ u ruke. 
 
Za vas pronalazimo i prodajemo građevinska zemljišta na odličnim lokacijama, a izvodimo i fasade, žbuke i ostale završne radove u graditeljstvu. 

Gradnja i prodaja luksuznih kuća s bazenom 

Moderne kuće s bazenom u Istri najtraženije su vrste nekretnina na ovom području. Bavimo se projektiranjem, izgradnjom i direktnom prodajom gotovih kuća s bazenom za obitelji ili turistički najam.
 
gradnja kuce istra 
Naš tim iskusnih arhitekata, inženjera i majstora građevine pažljivo radi na svakom detalju kako bi vaša nova nekretnina bila funkcionalna, estetski privlačna i udobna.
 

Izgradnja stambenih zgrada i direktna prodaja stanova

Gradimo stanove koji kombiniraju funkcionalnost i estetiku, stvarajući prostor u kojem ćete uživati vi ili vaši gosti.
 
Stanove gradimo na poželjnim lokacijama u Istri, u blizini korisnih sadržaja za obiteljski život, turističkih atrakcija i središta.
 
prodaja stanova istra
 
U izgradnji svih objekata koristimo modernu tehnologiju i opremu koja nam pomaže da ispoštujemo dogovorene rokove te građevinske materijale vrhunske kvalitete.
 
Tražite li kvalitetne nekretnine u Istri, pošaljite nam upit ili nas nazovite danas i zatražite ponudu!
Djelatnosti
  • Gradnja i prodaja gotovih obiteljskih kuća s bazenom
  • Gradnja ključ u ruke
  • Izgradnja i prodaja stanova
  • Prodaja građevinskih zemljišta
  • Izrada fasade i žbuke
  • Završni građevinski radovi
 
Proizvodi i usluge

Izrada fasada i žbukanje

Fasada je ključan dio uređenja eksterijera ali i zaštite kuće i stanova od vremenskih utjecaja, topline i hladnoće. Naš tim pruža uslugu izrade fasada odlične toplinske izolacije uz širok izbor završnih boja i obrada.
 
Pružamo i uslugu strojnog žbukanja uz koju dobivate brzo, precizno i učinkovito rješenje tradicionalnog, strukturiranog ili dekorativnog žbukanja unutarnjih i vanjskih zidova.
 
Kontaktirajte nas i za izvedbu ostalih završnih radova kod gradnje ili adaptacija!
 

Gradnja ključ u ruke

Ako želite izbjeći stres koordinacije različitih izvođača građevinskih radova i odgađanja dogovorenih rokova, obratite nam se i zatražite uslugu izgradnje ključ u ruke.
 
Naš profesionalan tim preuzima odgovornost za cijeli proces izgradnje po izabranom projektu, od pripremnih do završnih radova, izbora materijala, nadzora gradnje i besprijekorne koordinacije radova.
 
Transparentnost i otvorena komunikacija prema našim klijentima osigurava pravovremenu informiranost o napretku svake faze projekta.

Prodaja atraktivnih građevinskih zemljišta u Istri

Tražite li idealno mjesto za život s obitelji ili gradnju investicijske nekretnine u Istri, kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam u potrazi!
 
prodaja zemljista istra 
Prodajemo građevinska zemljišta na atraktivnim lokacijama spremna za gradnju doma, stanova, vila za odmor i dr.
 
Obratite nam se s povjerenjem, pošaljite nam upit! 
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više