Pošalji upit
Slanje…

TEAM SUNS ENERGY

Solarna elektrana ključ u ruke, solarni paneli, punjači za električne automobile, solarno

Denis Paljuh
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Team Sun's energy stručnjaci su za solarne elektrane

 
Tvrtka Sun's Energy specijalizirana je za pružanje potpuno integriranih rješenja solarnih elektrana po principu ključ u ruke. Tim tvrtke čine iskusni stručnjaci s 25 godina iskustva u području elektrike, sustava hlađenja i grijanja te automatike.
 
solarne elektrane 
Naše usluge obuhvaćaju projektiranje, planiranje, montažu i održavanje solarnih sustava za kuće, vikendice i poslovne prostore. Također, pružamo i uslugu postavljanja punjača za sve prisutnija električna vozila.
 
Bazirani smo u Poreču, a djelujemo na području cijele Istre te u drugim regijama Hrvatske po dogovoru. Obratite nam se s povjerenjem!

Od planiranja do montaže solarne elektrane - ključ u ruke

Uz klijente smo kroz cijeli proces projektiranja, od početnih izračuna isplativosti i povrata investicije te izrade projekta do puštanja u pogon. Ovisno o ciljevima, izrađujemo optimalan sustav koji će izvući maksimum od vaše nekretnine i omogućiti vam smanjenje troškova.
 
solarne elektrane
 
Pomažemo vam i u prikupljanju sve potrebne dokumentacije i dobivanja suglasnosti HEP-a za priključivanje sustava na mrežu
 
Surađujemo s pouzdanim svjetskim proizvođačima solarnih rješenja poput RISEN ENERGY, SOFAR SOLAR i ASWS te na sve obavljene radove i sustave odobravamo dugogodišnju garanciju.
 
Nazovite nas i saznajte koliku uštedu možete ostvariti postavljanjem solarne elektrane!
Djelatnosti
 
Proizvodi i usluge

Punjači za električne automobile 

Iako se i kućna utičnica može koristiti za punjenje gotovo svakog električnog vozila, najefikasnije i najbrže punjenje omogućavaju punjači za električne automobile. 
 
Kućni punjači za el. automobile najbolje su rješenje ako imate svoje osigurano parkirno mjesto. Znatno su sigurniji od korištenja uobičajene utičnice.
 
ev charging
 
U ponudi imamo razne modele punjača za električna vozila te ćemo vam ovisno o kapacitetima i karakteristikama vašeg vozila, preporučiti onaj najoptimalniji.
 

Solarne elektrane za kućanstva

Ugradnja solarne elektrane za obiteljske kuće i vikendice predstavlja dugoročnu investiciju koja vam omogućuje da znatno smanjite troškove električne energije i postanete energetski neovisni. Ulaganje može biti i manje iskoristite li subvencije države za kupnju solarnih elektrana.
 
Solarna energija predstavlja obnovljivi izvor energije i ne zagađuje okoliš, a sustavi koje postavljamo visoke su kvalitete i vrlo jednostavni za održavanje. Specijalizirani smo za instalacije fotonaponskih mrežnih sustava te autonomnih, fotonaponskih otočnih sustava.
 
Minimizirajte potrošnju sve skupljih energenata, zajedno ćemo razraditi optimalan plan sustava solarne elektrane za vaš dom!

Otočni fotonaponski sustavi

Nalazi li se vaša nekretnina na području koje nije priključeno na elektroenergetsku mrežu, potrebno je postaviti fotonaponske sustave kod kojih se sva električna energija koristi istovremeno kada se i proizvede. 
 
Kod ovih se sustava višak električne energije ne vraća u mrežu već se skladišti u akumulatore za kasniju upotrebu.
 
Kontaktirajte nas i zatražite stručan savjet našeg tima!
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Isplati li se investicija u solarne sustave za dom?

Sve što trebate znati o kućnim solarnim elektranama
...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više