Pošalji upit
Slanje…

STAMBENO UPRAVLJANJE

Upravljanje poslovnim i stambenim objektima, upravitelj zgrade, property management

Alen Saračević
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Stambeno upravljanje - održavanje poslovnih, stambenih i turističkih objekata u Istri

Tvrtka Stambeno upravljanje bazirana je u Puli i Rovinju, specijalizirana za tehničko održavanje zgradaupravljanje stambenim i poslovnim zgradama te privatnim kućama u vlasništvu domaćih i stranih osoba u Istri. Nudimo i uslugu oglašavanja i bookinga objekata u turizmu te brige o gostima.
 
stambeno upravljanje
 
Bavimo se uslugama upravljanja objektima koje omogućuju nesmetano poslovanje i svakodnevni život u zgradama svih namjena
 

Sveobuhvatna usluga administrativnog i tehničkog upravljanja zgradama

S ciljem zadovoljsta i sigurnosti klijenata, pronalazimo i primjenjujemo najoptimalnija rješenja za upravljanje i održavanje nekretnina ovisno o veličini, namjeni i tehničkim karakteristikama. 
 
Naš se stručan tim sastoji od djelatnika bogatog iskustva i raznih profila koji će zajedno s vama izraditi godišnji plan upravljanja.
 
Pružamo sveobuhvatne usluge koje uključuju redovito održavanje i popravke, administrativne zadatke i financijsko upravljanje. Zahvaljujući odličnoj organizaciji te uvijek spremim djelatnicima na području održavanja, sve tehničke kvarove promptno uklanjamo.
 

Redovno održavanje stambenih zgrada u novogradnji i starogradnji

Usredotočeni smo na pružanje kvalitetne usluge, bez obzira radi li se o upravljanju stanova novogradnje ili starogradnje, manjim ili većim objektima.
 
Prema zahtjevima, mogućnostima i željama suvlasnika zgrada pružamo najbolja rješenja za optimalno funkcioniranje višestambenih zgrada te doprinosimo unapređenju kvalitete življenja svih stanara.
  
Osim administrativnih poslova, bavimo se tehničkim održavanjem, vodoinstalacijama, održavanjem i čišćenjem stubišta te projektima sanacije pročelja zgrada, unutarnjih zidova hodnika i dr. 
 
Obzirom da imamo vlastiti tim djelatnika na tehničkom održavanju, sve sanacije odrađuju se u rekordnom roku, bez čekanja.
 

Vođenje apartmana, kuća i vila za odmor - booking, doček gostiju, čišćenje

 
Za sve vlasnike nekretnina za iznajmljivanje u Istri koji se ne stignu brinuti o oglašavanju, komunikaciji s gostima, dočeku, čišćenju i ostalim zadacima - kreirali smo sveobuhvatnu uslugu vođenja smještajnih jedinica.
 
Ovisno o dogovoru s vlasnicima, usluga uključuje: oglašavanje na raznim platformama za booking, vođenje kalendara, komunikacija s gostima, check in i check out, čišćenje objekta kod smjene gostiju, fotografiranje i snimanje smještaja.

Pošaljite nam upit ili nas nazovite i zatražite ponudu!
Djelatnosti
  • Property management Istria
  • Tehničko upravljanje zgradama
  • Održavanje i upravljanje nekretninama
  • Upravljanje stambenim zgradama
  • Upravljanje poslovnim objektima
  • Upravljanje nekretninama u turizmu
  • Property management
  • Booking - oglašavanje nekretnine, prijava i doček gostiju, briga oko gosta i checkout
  • Profesionalno fotografiranje objekta, video
  • Plaćanje računa i briga o nekretnini
Proizvodi i usluge

Profesionalno fotografiranje nekretnina, apartmana, vila za odmor

Predstavite svoju nekretninu na najbolji način i privucite idealnog gosta ili kupca. Klijentima pružamo uslugu profesionalnog fotografiranja i snimanja interijera i eksterijera. 
 
S ciljem da potencijalni kupci/gosti mogu istinski doživjeti što nekretnina nudi, čak i prije nego što je osobno posjete, koristimo kreativne tehnike fotografiranja i uređivanja fotografija koje će vašu nekretninu prikazati u punom sjaju!

Nadzor i održavanje privatnih kuća i stanova u Istri

Vlasnik ste nekretnine u Puli, Rovinju i drugim mjestima u Istri na kojoj boravite samo povremeno? Tražite li profesionalan tim koji će o vašoj kući brinuti dok vas nema, kontaktirajte nas!
 
Domaćim i stranim vlasnicima nekretnina nudimo uslugu održavanja i nadzora najvišeg standarda. Bez obzira putujete li na duži period ili imate kuću za ljetovanje u Istri o kojoj je potrebno voditi brigu, pružamo pouzdane usluge nadzora, održavanja, uklanjanja kvarova i plaćanja računa.
 
Kontaktirajte nas i prepustite nam brigu o vašoj nekretnini!
 
property management 
EN
 

Property management services in Pula, Rovinj, Istria

Are you a property owner in Pula, Rovinj or other stunning locations in Istria?
 
If you only spend limited time at your property and are seeking a professional team to ensure its well-being in your absence, look no further – we've got you covered!
 
We offer comprehensive services designed to take care of your property while you're away, providing you with peace of mind and ensuring your investment remains in excellent condition.
 
tehnicko upravljanje 
In addition to maintenance tasks, we prioritize the security of your property. Our experienced team implements the best security measures, offering you the reassurance that your home is protected against any potential risks.
 
Give us a call and set up a meeting!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više