Pošalji upit
Slanje…

EPS TERMOIZOLACIJSKE PLOČE / STIROPOR ZA GRAĐEVINU

Za vrhunsku toplinsku izolaciju fasada, krovova i podova - kontaktirajte nas!

Stiropor ima izvrsne toplinsko izolacijske karakteristike zbog čega je prvi izbor materijala za mnoge aplikacije u građevinarstvu. Djelujući kao vrlo učinkovit toplinski izolator, znatno doprinosi na uštedi energenata.

Upotrebom toplinske izolacije ekspandiranog polistirena smanjuje se emisija CO2 do 50%. Stiropor ima izrazito nisku moć upijanja vlage, ne predstavlja pogodnu podlogu za rast i razvoj mikroorganizama i pruža izuzetnu trajnost. 100% je reciklabilan materijal, a tijekom proizvodnje sav otpad se može u potpunosti preraditi mljevenjem i ponovno upotrijebiti.


HISTERM EPS F 
 
Primjenjuje se za toplinsku izolaciju kontaktnih i ventilirajućih fasada, odlikuje ga vrlo dobra toplinska izolacija, jednostavnost i ekonomičnost te je dobar izbor kod renovacija fasada i kod novogradnje. Dolazi u dimenzijama 1000x500 mm.
 
HISTERM EPS FG
 
Ova ploča ima poboljšana toplinsko izolacijska svojstva te je izvrsna za renovacije fasada i kod izrade novih fasada kod kojih se želi postići odlična energetska učinkovitost.
 
HISTERM EPS 50
 
Primjenjuje se kod ventilirajućih krovova i u ispunama. Dostupna je u dimenzijama 1000x500mm, a ukoliko su vam potrebne druge dimenzije, pošaljite nam upit!
 
HISTERM EPS 70
 
Namijenjena je izolaciji kosih krovova, ispuni višeslojnih konstrukcija te kod podova s niskim opterećenjem. Može se upotrijebiti kod vanjskih i unutarnjih zidova, neprohodnih podova i krovova i stropova.
 
HISTERM EPS 100
 
Ploča od ekspandiranog polistirena za primjenu kod srednjih opterećenja do 100 kPa - međukatnih konstrukcija, podova, kosih i ravnih krovova.
 
HISTERM EPS 150 I HISTERM 200
 
Ove se ploče primjenjuje kod većih i velikih opterećenja, do 150 i 200 kPa - garaže, podruma, kosih i ravnih krovova.
 
stiropor izolacija
 
HISTERM EPS F FORTE
 
Uz toplinsku, ova ploča ima odličnu zvučnu izolaciju. Primjenjuje se na fasade, krovove, podove, krovove i cokle.
 
HISTERM EPS F FORTE GRAFITNI
 
Inovativni proizvod pojačane čvrstoće, s 20% boljom toplinskom izolacijom te odličnom zvučnom izolacijom
 
Ostale informacije potražite na Amus web stranici  ili nas nazovite!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više