TRAŽIŠ? NAĐI.

AMUS

Stiropor za građevinu, kašete za ribu, ambalaža od stiropora, kutije, veleprodaja stiropora, Pazin
O NAMA

Tvrtka AMUS d.o.o. bavi se proizvodnjom proizvoda od ekspandiranog polistirena - STIROPORA. Proizvodni pogon je lociran u središnjoj Istri, u industrijskoj zoni Pazin – Podberam.
Glavni proizvodi koje nudimo su ambalaža od stiropora, kašete za ribu, kontejneri od stiropora, kutije za voće i povrće, termoizolacijske ploče, razni oblici od stiropora i profili.

U ponudi imamo proizvode namjenjene građevinskoj industiji, građevinskoj galanteriji, ambalažiranju i zaštiti proizvoda.
 
Amus Pazin

Proizvodni asortiman :

Termoizolacijske ploče od stiropora različitih debljina – samogasive za različite namjene u građevinarstvu (zadovoljavaju normu HRN EN 13163)

Termoizolacijske ploče od stiropora različitih debljina, isključivo za primjenu u ETICS sustavima ( samogasive, zadovoljavaju norme HRN EN 13163 i HRN EN 13499 )

Razni oblici od stiropora (unutarnja i vanjska dekoracija, krovni vijenci,…)

Ambalaža od stiropora: kašete za ribu, kutije za voće i povrće, rezana ambalaža,...

Rezani EPS oblici za zaštitu lako lomljivih predmeta u drugoj vrsti ambalaže, EPS granulat i mljeveni EPS za umješavanje u žbuke i betone.
 


 
 
DJELATNOSTI

AMUS PAZIN
 
Ambalaža od stiropora
Kašete za ribu
Kutije za voće i povrće
Termoizolacijske ploče od stiropora
Rezani oblici od stiropora
Stiropor za termoizolaciju
 
Prozorski profili
Slova za reklame
Profili za ventilirajuće krovove i fasade
 

 
Stiropor ima izvrsne toplinsko izolacijske karakteristike zbog čega je prvi izbor materijala za mnoge aplikacije u građevinarstvu. Djelujući kao vrlo učinkovit toplinski izolator, znatno doprinosti na uštedi energenata. Upotrebom toplinske izolacije smanjuje se emisija CO2 do 50%. Stiropor ima izrazito nisku moć upijanja vlage, ne predstavlja pogodnu podlogu za rast i razvoj mikroorganizama i pruža izuzetnu trajnost. 100% je reciklabilan materijal. Tijekom proizvodnje sav otpad se može u potpunosti preraditi mljevanjem i ponovno upotrijebiti.

PROIZVODI I USLUGE

EPS termoizolacijske ploče

Ambalaža od stiropora

Rezani oblici

Unutarnji ukrasni profili
Unutarnji profili izrađeni su od stiropora i služe za ukrašavanje interijera. Uz malo mašte vaš prostor dobiva nove dimenzije. Profili se na podlogu lijepe akrilnim montažnim ljepilom, a završna obrada i bojanje mogući su isključivo bojama na bazi vode

Vanjski ukrasni profili
Profile izrađujemo od tvrdog stiropora EPS 50 kg koji su zaštićeni sa specijalnim premazom koji elementima daje elastičnost i otpornost na vremenske utjecaje. Po želji Vaša fasada može poprimiti izgled modernog ili klasičnog dizajna koji nikada neće proći nezapaženo.
Montaža se vrši fleksibilnim ljepilima za vanjsku uporabu (Inocoll - Bifix fleksibilno ljepilo i Inocoll Flex SI). Profili se bojaju po želji isključivo vodorazredivim premazima (Abrolen ili Bifas - Bifiks akrilatne fasadne boje)OSTALI PROIZVODI:
 
Ostali proizvodi
Prozorski profili
Podprozorski profili
Profili za okapnice
Profili za ventilirajuće krovove
Profili za ventilirajuće fasade
Slova za reklame

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 
"AMUS" se nalazi u ovim kategorijama
Kašete za ribu, prodaja, stiropor, ambalaža, kutije, termoizolacijske ploče, kontejneri od stiropora, kutije za voće i povrće, profili, prozorski profili, slova za reklame

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se