Pošalji upit
Slanje…
O nama

Stomatološka ordinacija Subotić

Ordinacija dentalne medicine Milenko Subotić nalazi se u Puli, a djeluje još od 1997. godine i ugovorni je partner s Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje. 
 
stomatolog pula
 
U ordinaciji će vas dočekati uvijek nasmiješeni, stručni i uhodani tim koji čine dva doktora dentalne medicine s medicinskom sestrom. 
 
Pacijentima nudimo vrhunsku uslugu i individualan pristup u ugodnom ambijentu. Kako bi naša usluga uvijek bila na najvišem nivou, koristimo se suvremenim tehnologijama a naša edukacija nikad ne prestaje.
 
Kontinuirano pratimo novitete u industriji koje zatim primjenjujemo u ordinaciji.
 

Oralna kirurgija

U ordinaciji izvodimo sve vrste zahvata u oralnoj kirurgijivađenje zubavađenje zaostalog zubnog korijenaumnjakakirurško vađenje zuba te odstranjivanje vrha korijena zuba.
 
stomatolog pula
 
Novitet u ordinaciji je PRF metoda koja se koristi nakon vađenja zuba, a prije ugradnje implantata ili kod korekcije zubnog mesa. Cilj PRF metode je brže zarastanje zubnog mesa i kosti korištenjem fibrina, kojeg dobivamo iz pacijentove krvi.
Djelatnosti
 • Stomatološka ordinacija
 • Endodoncija
 • Parodontologija
 • Fiksna i mobilna protetika
 • Oralna kirurgija
 • Implantologija
 • Dječja dentalna medicina
 • Estetska stomatologija
 • CAM/CAD digitalna tehnologija
 • Protetika
 • Six month smiles
 • Zubotehnički laboratorij
Proizvodi i usluge

Implantologija 

Zubnim implantatima rješava se problem nedostatka jednog ili više zuba ugradnjom dentalnih implantata u gornju ili donju čeljust. U našoj se ordinaciji koriste implantati Nobel Biocare, jedni od najkvalitetnijih implantata na tržištu
 
Zahvaljujući novim digitalnim tehnologijama koje koristimo u ordinaciji (Carestream 3D), nema potrebe za uzimanjem otiska čeljusti.
 
implantati subotic
 
Čeljust snimamo uz pomoć CAM/CAD digitalne tehnologije, a dobivenu 3D sliku prenosimo u napredni softver koji omogućuje precizno postavljanje implantata koji zatim ide na 3D print. Navedeno omogućuje brži i sigurniji način implantacije, s izvrsnim funkcionalnim i estetskim rezultatima.
 

Endodoncija

Zahvatima endodoncije pacijentima pružamo terapiju i prevenciju bolesti živca zuba s ciljem očuvanja korijena koji se u slučaju gubitka krune zuba može iskoristiti kao nosač za nadogradnju.
 
Pružamo usluge kompletne endodoncije; pregled, snimanje zuba, vađenje živca, mehaničko čišćenje i dr.
 

Six Month Smiles 

Six Month Smiles® je revolucionarna kombinacija klasičnih ortodontskih tehnika, modernih materijala i inovativnih metoda koja rezultira nježnim pomicanjem zubi u željeni položaj u prosječnom trajanju od 6 mjeseci.
 
Cjelokupnu ponudu naših usluga pogledajte u našem asortimanu, a za sve dodatne upite i naručivanja slobodno nas nazovite ili ispunite kontakt obrazac! 
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više