Pošalji upit
Slanje…
O nama

Arhitektonski Studio Bašić

Studio Bašić d.o.o. pruža sveobuhvatne usluge arhitektonskog projektiranja, 3D vizualizacije, energetskog certificiranja, legalizacije objekata, etažiranja, sudskog vještačenja i procjena
 
studio basic
 
Nalazimo se u Puli ali usluge pružamo na području cijele Hrvatske.
 
Naši se projekti temelje na inovativnim idejama, prilagođenim vašim željama i uvjetima lokacije, uz najviše standarde kvalitete i sigurnosti.
 
Svakom se projektu maksimalno posvećujemo, bez obzira radi li se o projektiranju manje obiteljske kuće ili većeg projekta, hotela, trgovačkih objekata itd. Sa svim klijentima ostvarujemo partnerski odnos i poštujemo dogovorene rokove.
 

Arhitektonsko projektiranje i dizajn

Specijalizirani smo u projektiranju objekata svih vrsta i namjena.
 
Naš stručan i kreativan tim ima višegodišnje iskustvo u projektiranju obiteljskih kuća, kuća sa bazenom, poslovnih objekata, stambenih zgrada, prizemnica, kao i stambeno-gospodarskih građevina.
 
3d vizualizacija
 
Naše usluge obuhvaćaju arhitektonsko snimanje, izradu idejnih rješenja i projekata te izradu glavnog projekta s troškovnikom.
 
Kod izrade svih projekata vodimo se željama investitora prema kojima kreiramo najbolja rješenja koja zadovoljavaju najviše funkcionalne i estetske standarde.
 
Kontaktirajte nas, dogovorite sastanak ili zatražite ponudu putem obrasca za upit!
Djelatnosti
  • Arhitektonski studio
  • Arhitektonsko projektiranje
  • Izrada energetskih certifikata
  • Legalizacija objekta
  • Etažiranje
  • 3D vizualizacije
  • Izrada troškovnika
  • Sudsko vještačenje i procjene
Proizvodi i usluge

Izrada energetskih certifikata

Ovlašteni smo za izdavanje energetskih certifikata, klijentima nudimo brzu i ažurnu izradu certifikata za zgrade, kuće, stanove i ostale objekte. 
 
Energetski certifikat potreban je kod dobivanja uporabne dozvole stambenih zgrada te kod prodaje i najma nekretnina
 
energetski certifikat
 
Cijena energetskog certificiranja ovisi o veličini, vrsti i namjeni objekta. Za sva pitanja i izradu ponude, slobodno nas nazovite!
 

Legalizacija postojećih objekata

Pružamo usluge izrade dokumentacije za nadopunu zahtjeva za legalizaciju nezakonito/bespravno sagrađenih objekata.
 
Izrađujemo elaborat sa svim potrebnim stavkama, od arhitektonske snimke izvedenog stanja do izjave o mehaničkoj otpornosti, a prikupljenu dokumentaciju predajemo uredu za graditeljstvo.
 
Stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije i pitanja, nazovite nas ili nam pošaljite upit.
 

Arhitektonska 3D vizualizacija

3D vizualizacija postala je standard u gradnji novih ili renovaciji postojećih objekata. Klijentima pružamo profesionalnu uslugu arhitektonske 3D vizualizacije koja omogućuje precizan i realni prikaz projekta i prije početka gradnje.
 
Izrađujemo fotorealistične prikaze arhitektonskih projekta interijera i eksterijera te 3D tlocrta.
 
3D vizualizacije danas su jednako korisne većim investitorima kod gradnje većih stambenih i poslovnih objekata, kao i privatnim osobama za gradnju i uređenje obiteljskih kuća i stanova.
 
Zapratite nas i na Studio Bašić Facebook stranici gdje redovito objavljujemo aktualne projekte!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se