Pošalji upit
Slanje…
O nama

Studio Clean Pula - Dubinsko čišćenje kutnih garnitura

Studio Clean Pula bavi se poslovima čišćenja i održavanja na području Pule i šire okolice. Bavimo se dubinskim čišćenjem sjedećih garnitura, pranjem tepiha i madraca i ostalog tapeciranog namještaja.
 
Dubinski čistimo i automobile, kombije i kamione. Naše usluge uključuju i čišćenje i održavanje apartmana i kuća, kao i čišćenje jahti i brodova.
 
ciscenje garnitura
 
Uhodani Studio Clean tim opremljen je suvremenim strojevima i opremom za dubinsko čišćenje te koristi najbolje metode koje svaki prostor ostavljaju besprijekorno čistim!

Dubinsko čišćenje sjedećih garnitura, tepiha i madraca

Jeste li znali da je sjedeće garniture preporučljivo temeljito očistiti bar jednom godišnje? To se posebice odnosi na objekte za iznajmljivanje poput apartmana i vila za odmor.
 
Klijentima pružamo brzu i profesionalnu uslugu dubinskog čišćenja kutnih garnitura, dvosjeda, trosjeda, taburea, fotelja, tepiha, madraca, tapeciranih stolica i klupa.
 
dubinsko pranje tepiha
 
 
Koristimo visoko učinkovite strojeve i sredstva koja garantirano dezinficiraju i uklanjaju prljavštinu i mrlje s tapeciranih površina.

Profesionalno čišćenje brodova, jahti, jedrilica

Pružamo uslugu kompletnog čišćenja jahti i ostalih plovila, dubinski čistimo sve garniture, brodske podove i palubu za čistu, sigurnu i ugodnu plovidbu!
 
ciscenje-jahti-pula
 
 
Neovisno o tome iznajmljujete li jahtu ili je koristite privatno, redovito čišćenje plovila neizbježan je korak održavanja kojim se među ostalim, eliminiraju i štetni utjecaji morske soli na garniture i brodske površine.
 
Obratite nam se s povjerenjem i zatražite ponudu redovitog ili povremenog čišćenja!
Djelatnosti
  • Dubinsko čišćenje kutnih garnitura
  • Dubinsko čišćenje automobila, kamiona
  • Poliranje podova
  • Pranje tepiha i madraca
  • Čišćenje i održavanje jahti
  • Čišćenje apartmana i kuća za odmor
  • Property management
  • Održavanje apartmana, kuća i vila za odmor
  • Čišćenje nakon adaptacija i radova
  • Poliranje pločica i kamena
Proizvodi i usluge

Dubinsko čišćenje automobila i kamiona

Nakon Studio Clean usluge dubinskog čišćenja, vaše će vozilo blistati kao da je tek izašlo iz salona!
 
Temeljito čistimo sve vrste vozila - automobile, kombije i kamione. Koristimo se opremom i sredstvima koja uspješno skidaju svaku mrlju sa sjedala, tepiha, kože, plastike i ostalih materijala. 
 
dubinsko ciscenje vozila pula
 
Prodajete li pak vozilo, dubinskim čišćenjem možete podići vrijednost automobila i brže pronaći kupca. Nazovite nas i rezervirajte termin!
 

Property management - održavanje i čišćenje nekretnina 

Vlasnik ste apartmana, kuće ili vile za odmor i muku mučite s čišćenjem smještaja, dočekivanjem gostiju i popratnim poslovima?
 
Studio Clean tim nudi cjelokupnu uslugu održavanja nekretnina koja uključuje generalno čišćenje, čišćenje između smjena gostiju, pranje posteljine i dočeka gostiju u objekt.
 
ciscenje apartmana pula
 
Čistoća apartmana, kuće ili drugog turističkog objekta ogroman je faktor zadovoljstva gostiju i naposljetku, dobivanja pozitivne recenzije. Upravo zato, posao obavljamo pedantno i profesionalno, pridajući pažnju svakom detalju.

Uštedite vrijeme i prepustite nam brigu oko održavanja nekretnina, a mi ćemo se pobrinuti da svaki gost uđe u higijenski čist i blistav prostor!
 
Osim navedenih usluga, bavimo se i generalnim čišćenjem nakon građevinskih radova.
 
Imate li poseban zahtjev ili samo želite rezervirati termin, slobodno nas nazovite ili nam pošaljite upit!
 
Za najaktualnije informacije o uslugama, zapratite Studio Clean Facebook stranicu!
 

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više