Pošalji upit
Slanje…
O nama

Kiss, Poreč: tende, pergole i bioklimatske pergole za zaštitu od sunca

Tvrtka Kiss iz Poreča izrađuje razne vrste tendi: tende za terase, zglobne tende, ravne tende za balkone i prozore, i kupolaste tende. Osim toga bavimo se i montažom pergola i bioklimatskih pergola, a nudimo i široki izbor suncobrana, sve kako bi vaš boravak u vrtu ili domu bio ugodniji i kako biste se u potpunosti zaštitili od sunca, kiše ili vjetra.

Vrhunsku kvalitetu naših proizvoda osiguravaju najmodernija tehnologija, materijali i tkanine te stručno vodstvo i iskustvo naših djelatnika.
Našim dugogodišnjim iskustvom i savjetima, pomoći ćemo vam pri izboru najboljeg sjenila za vašu terasu, balkon ili vrt.
 
Zatražite ponudu vaš Kiss outdoor living.

Tende za terase, zglobne tende i ravne tende za balkone i prozore

Tende štite od sunca i stvaraju hlad, čime boravak na otvorenom čine ugodnijim, a vaš dom štite od topline. Prikladne su za zasjenjivanje terasa, balkona, lođa ili prozora.
U ponudi nudimo više tipova tendi, kao i veliki izbor tkanina, materijala, te različitih boja konstrukcija.
S obzirom na vrstu zasjenjivanja, moguće je odabrati između raznih tipova tendi: tende za terase popust zglobnih tendi, ili ravnih tendi za balkone i prozore.
Zglobne tende su izvlačne tende, pričvršćene na zid koje pružaju ugodan hlad u vrtovima ili na terasama. Ravne tende pogodne su za prozore i balkone u slučaju kada nije potrebno izvlačenje tende.

Tende poreč

Kupolaste tende

Kupolasta tenda pruža zaštitu od sunca, ali ujedno i zaštitu od kiše. Pogodne su za zasjenjivanje izloga prodavaonica i ugostiteljskih objekata.

Suncobrani

Uredite svoj vrt elegantnim i modernim suncobranima iz naše ponude. Inspirirajte se našim prijedlozima; u ponudi nudimo široki izbor raznih modela, veličina i boja suncobrana, koji će upotpuniti vaš vrt i zaštiti vas od sunca.
Djelatnosti
  • Tende za terase
  • Zglobne tende
  • Ravne tende; tende za prozore i balkone
  • Kupolaste tende
  • Pergole
  • Biklimatske pergole
  • Suncobrani
Proizvodi i usluge

Pergole i bioklimatske pergole 

Pergole su idealno rješenje za zaštitu od sunca, vjetra ili kiše vaše terase ili dijela vrta. Predviđene su za natkrivanje i većih otvorenih prostora zahvaljujući aluminijskim konstrukcijama u svim dimenzijama.

 
Pergole su izrađene od metalnih konstrukcija modernog dizajna, na daljinsko upravljanje i potpuno automatizirane kako bi u svakom trenutku pružile zaštitu od sunca, vjetra ili kiše. Platna pergole otporna su na visoke i niske temperature, kao i jake utjecaje vjetrova. Pružaju izuzetnu termo izolaciju, a ujedino su i moderan detalj vašeg vrta.

Djelatnici tvrtke Kiss iz Poreča sa svojim dugogodišnjim iskustvom u hotelijerstvu i privatnim vilama rado će vas savjetovati pri izboru idealne pergole za vaš vrt.
 
Pergole Istra

 
Bioklimatske pergole 

Bioklimatske pergole učiniti će vaš vrt najpoželjnijim mjestom za provođenje slobodnog vremena tokom cijele godine.

Moderan i elegantan dizajn bioklimatskih pergola uklopiti će se u svaki vrt. Pružaju zaštitu od sunca, ali su odlična zaštita od vjetra i kiše.
Lamele na bioklimastkim pergolama, orijentiraju se u odnosu na sunce, što omogućuje reguliranje količine svjetlosti, prozračivanje tijekom ljeta kao i korištenje topline sunca u zimskim mjesecima.
Tvrtka Kiss specijalizirana je za izradu i ugradnju bioklimatskih pergola, svaka pergola je izgrađena po mjeri kupca, zbog višebrojnih mogućnosti personalizacije samog proizvoda, po izboru materijala, boja i performansi.Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se