Pošalji upit
Slanje…

ŠKOLA STRANIH JEZIKA THE ENGLISH LAB

Tečajevi engleskog u Engleskoj, tečaj, instrukcije, iz engleskog, engleski, Pula

Patrizia Paolasini
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Učenje engleskog jezika lakše je uz tečajeve engleskog u Engleskoj koje organizira škola stranih jezika The English Lab iz Pule

 
Škola stranih jezika The English Lab u Puli vam nudi tečajeve engleskog jezika za odrasle i djecu, a u suradnji s International House London organiziramo i tečajeve engleskog u Engleskoj. 
 
Učite engleski jezik u veoma malim grupama kroz individualni pristup uz maksimalan razvoj svojih jezičnih vještina. Naš tim ima međunarodne kvalifikacije i čine ga nastavnici iz Velike Britanije i Hrvatske.  

„Do a job you love and you will never work a day in your life!" Kreatorica i stručna voditeljica The English Lab-a je Patrizia Paolasini, prof. 

Diplomirala je strane jezike i književnost u Bologni, Italija. Dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima u državnim kao i privatnim školama u Puli i inozemstvu, CELTA I DELTA * Teacher, za sebe kaže da je vječni student; „Teaching languages is not my job is my passion, getting always better at it that’s my job." Stoga se i sama redovito educira kako bi što bolje prenosila međunarodna znanja iz područja podučavanja jezika te bila primjer i motivacija svojim učenicima.

U našoj školi želimo pružiti kvalitetnu, stručnu i profesionalnu uslugu podučavanja jezika. Fokus nam je na učeniku kojeg prvenstveno želimo motivirati, zainteresirati, zaintrigirati za učenje engleskoga jezika, osvijestiti bitnost istog te kreirati autentičnu nastavu gdje je polaznik glavni sudionik u pozitivnoj i interaktivnoj atmosferi razreda te samostalno učenje nastavlja i kod kuće. 

Naša velika prednost je prijateljski pristup, gdje se učenik osjeća opušten, a proces upijanja znanja je tada najučinkovitiji. 

Veliku važnost pridajemo konstantnom pozitivnom feedback-u te pohvalama za sve ono što polaznik učini dobro, a ne na pogreškama. Na takav način ohrabrujemo djecu da se osjećaju sigurno u procesu učenja. Ovakvim načinom rada kojim se konstantno služimo, podižemo sigurnost i samopouzdanje polaznika u svoje vlastite sposobnosti s ciljem da budu samostalniji, odgovorniji i kreativniji, potaknuti vlastitom željom i motivacijom. 

Svaki učenik je pojedinac za sebe, s osobnim darom, osobnim mišljenjem, osobnim individualnim izražavanjem. U ovoj školi želimo da se svaki polaznik osjeća posebno, upravo onako kako i sam zaslužuje.

Upisi u godišnje tečajeve počinju 20.08. svake godine. Nastava počinje i završava kad i redovna školska godina ovisno o kalendaru.

Upisi u ostale tečajeve mogući su tijekom cijele školske godine.

Uvjerite se zašto nam veliki broj polaznika svake godine ukazuje povjerenje te upisuje naše godišnje tečajeve engleskog jezika.

Djelatnosti
 
UPISI U NAŠU ŠKOLU STRANU JEZIKA SU U TIJEKU.
NAZOVITE NAS I REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO!Proizvodi i usluge

Tečajevi engleskog u Engleskoj

 

The English Lab u suradnji s International House London nudi pomno kreiran program učenja engleskog jezika u Engleskoj za djecu od 8 do 17 godina. Tečaj traje 2 tjedna. 

Djeca su pod nadzorom stručnjaka čitav dan kroz jutarnju nastavu, popodnevni sport i večernji program u kojem aktivno sudjeluju. Na kraju programa djeca dobivaju međunarodno priznat  certifikat ili diplomu  Common European Framework of Reference for Languages (ovisno o uzrastu i ishodu nakon završnog ispita).


Ucenje engleskog u Engleskoj, The English Lab, Pula


Tečaj engleskog jezika, Pula

 
Želite li naučiti engleski jer ste ga zaboravili ili ga nikad niste ni učili, upišite naše tečajeve engleskog jezika za odrasle. Uz nas možete naučiti i poslovni engleski koji će vam uvelike olakšava poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku.

 

 
Osim toga vam nudimo tečajeve engleskog jezika za djecu predškolske dobi, učenje engleskog za osnovnoškolce i srednjoškolce te pripreme za maturu

Koristimo poznatu svjetsku Celta metodu - University of Cambridge koja stavlja naglasak na komunikacijski pristup pomoću ICQ, CCQ, MPFA, PW, GW, STT. Nastavnika stavlja na drugo mjesto TTT, a fokus je isključivo na učeniku koji je aktivni sudionik nastavnog sata.

Tečaj engleskog u Engleskog The English Lab

Instrukcije iz engleskog

 
U našoj školi za redovne polaznike u cijenu redovnih tečajeva uključeni su i individualni sati po potrebi za svakog učenika, online materijali, sažeci s nastave te dodatni materijali za vježbu.
 
Tečaj engleskog jezika Pula The English Lab
Reference
Pročitajte što kažu roditelji djece koja su u organizaciji Škole stranih jezika The English Lab bila na tečaju engleskog u Engleskoj! 

"Marin (14 god) i Roberta (16 god) idu kod Patrizie na engleski dugi niz godina. Patriziu poznam osobno i neupitan je trud koji ulaže u moju djecu, stoga je rezultat neizbježan. U srpnju 2018 bez dvojbe poslala sam oba djeteta s The English Lab-om u Oxford, Engleska na dvotjedni program usavršavanja engleskog jezika. Ono što mi se posebno dopalo, je što program u Engleskoj nema slobodnog hoda, već su djeca okupirana cijeli dan kroz razne aktivnosti. Takvim načinom brzo, nesvjesno i spontano usvajaju jezik. Kao roditelj veoma sam zadovoljna odgovornošću kojom je Patrizia pristupila cijelokupnoj situaciji. Djeca su se vratila nasmijana i sretna sa znatno boljim znanjem engleskog jezika, što je naposljetku bio i cilj. Ove godine idemo opet!"

Marina Bartolić

"Naše kćeri Nayana (11) i Mia (6) odlaze u školu stranih jezika The English Lab već nekoliko godina. Veoma smo zadovoljni Patrizinim trudom i radom te rezultatima koje naše cure postižu iz dana u dan. Rado odlaze na engleski i motivirane su. Na Patrizin upit, prošlog ljeta, odlučili smo poslati našu stariju kći Nayanu u Englesku na učenje jezika sa The English Labom 7 dana. Obzirom na njenu dob i let avionom, na početku samo bili zabrinuti kako će sve to zajedno proći, no uz Patriziu i staff International House ubrzo smo shvatili da se Nayana odlično uklopila i da se zabavlja. Pri njenom povratku primjetili smo još veću zainteresiranost za engleski jezik. Obzirom da smo jako zadovoljni i da je organizacija za svaku pohvalu naša Nayana ide u Englesku i ove godine. Ovog puta na 14 dana! ;)"

Mama Elda i Tata Gjorgji

"The English Lab je škola jezika koju sa zadovoljstvom mogu preporučiti svima! Stručno vodstvo, iskusni profesori koji se prilagodjavaju uzrastu, potrebama i karakteru svakog djeteta ono je što svaki roditelj traži! U The English Lab-u našla sam sve to a djeca iz dana u dan napreduju i uče sa zadovoljstvom! Savjetujem svima i njihov ljetni program učenja jezika kroz sistem International House-a koji se održava u Ellesmere (Manchester) i Londonu. Pohađamo ga već drugu godinu za redom i djeca jedva čekaju ponovno vidjeti svoje internacionalne prijatelje! Topla preporuka!" 

Katarina Dobrić Dabić

"Tara prisustvuje satovima u The English Labu od 7 raz. OŠ i jako je zadovoljna stečenim znanjem. Male grupe, individualni pristup i njihove metode su ono što smo dugo tražili. Stoga smo odlučili pridružiti se i programu 2 tjedna u IH Oxford, izuzetno iskustvo za našu tinejdžericu! Najbolja investicija za roditelja je ulaganje u znanje svojeg djeteta, a The English Lab i IH je opravdali su svaki naš uloženi peni. Organizacija, logistika, kvaliteta prostora, sigurnosni uvjeti za djecu, mnoštvo sadržaja i nadasve kvalitetnih profesora dokazuje njihovu dugogodišnju suradnju i reputaciju. I nije tu priča samo oko učenja jezika već je tu i odgovornost za sebe, samostalnost i susret s drugim kulturama kroz druženje s vršnjacima iz cijelog svijeta. Patrizia i The English Lab ispunili su naša očekivanja. Patrizia je konstantno bila prisutna i obavještavala nas o svemu, te svaku potrebu naše Tare rješavala u hodu. Mi smo bili prezadovoljni, a naša kćer (13.god.) je toliko uživala da se nije imala potrebe ni javljati i sad bi ona tako svakog ljeta..." 

Mama Maša

"Naš sin Marin pohađa školu stranih jezika The English Lab već nekoliko godina. Osim što prate školski program i pripremaju se za školske ispite, nadogradju sa mnoštvom drugih zanimljivih tema koje Patrizia priprema posebno za njihove potrebe. Marin je jako zadovoljan i jedva čeka ponedeljak. Prošle godine otišao je sa The English Labom u Oxford, bio je jako zadovoljan s IH. Podigao je razinu svog znanja engleskog, kako gramatike i pravopisa, a najviše se opustio u konverzaciji. Osim toga Marin je upoznao puno novih prijatelja s kojima je i danas u kontaktu. Nama, kao roditeljima puno je znacilo što je njegova profesirica Patrizia bila tamo s njegovom grupom, Patrizia je pokazala veliku odgovornost i bila je cijelo vrijeme na raspalaganju za svaku potrebu učenika, a mi kao roditelji bili smo na miru jer smo znali da je u naš sin u dobrim rukama." 

Kristina Modrušan

"Patriziu smo upoznali kada je naš Filip krenuo u školu. Kako smatramo da su jezici veoma bitni odmah smo odlučili upisati ga u dodatne satove engleskog i talijanskog jezika. Uz Patriziu Filip uči engleski i talijanski već 7 godina. Na početku su to bili individualni satovi a sada ide u grupu sa prijateljima iz njegovog razreda. Prezadovoljni smo njihovim radom. Filip (14) odlično barata engleskim jezikom. U školi je medju najboljima a pravi dokaz njegovog znanja dobili smo kada se prije tri godine vratio iz IH Oxford sa certifikatom C1 i detaljnim opisom njegovog poznavanja engleskog jezika te smjernicama za daljnje učenje jezika koje nastavlja u Lab-u. Njegove sposobnosti prepoznate su i od strane stručnjaka International House te mu je kao jednom od najboljih polaznika International Housa ponuđeno da se pridruži timu International Housa kada navrši 18 godina te se tako dalje usavršava i priprema za nastavak školovanja na engleskom jeziku. Filip odlazi s The English Labom svake godine u Englesku već tri godine za redom, pa tako i ove. Iznimno smo zadovoljnji njegovim znanjem i postignutim rezultatima. Svakom bi preporučili The English Lab i program koji nude u Engleskoj tijekom ljeta."

Ivana Diković

"Lana trenutno pohađa prvi razred Gimnazije. Engleski s Patriziom uči još od kada joj je predavala u školi, od četvrtog razreda osnovne škole. Smatram da je Lana jako puno naučila uz rad u malim grupama i kontinuirani redovni rad. 2016 godine  izrazila je želju da s The English Labom ide u IH Oxford i London. Tamo je stekla puno prijatelja s kojima je i dalje u kontaktu što dodatno doprinosi učenju jezika. Nakon tečaja koji je tamo pohađala  i testiranja koja je prošla  vratila se s izrazito visokim rezultatima  obzirom na  njenu  tadašnju dob (7 raz.oš) , što je bio dokaz da se njen trud isplatio. Ono što mi se najviše svidjelo u programu učenja engleskog jezika u IH je to što djeca sama mogu izabrati program engleskog jezika koji žele, nastava se odvija  gotovo svakim danom 4 ili 6  sati uključujući vikend, također nastavljaju učiti jezik i u popodnevnim satima kroz sport  i   u večernjim satima kroz  razne aktivnosti. S obzirom na raznolikost kultura,  klinci su primorani koristiti isključivo engleski.  S ovim programom nemaju vremena  za  gubljenje  vremena , sve ima svoje zašto i sve je u organizirano u minutu. Lana ove godine opet  ide  u Englesku   i jako se veseli. Iskreno preporučujem Patriziju i njen ljetni program učenja jezika u Engleskoj."

Snježana Percan

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više