Pošalji upit
Slanje…
O nama

Agrarija Tinal Pazin: sadnice, poljoprivredni strojevi, alati, stočna hrana


Još od 1993. godine u agrariji Tinal svakodnevno nudimo kvalitetne proizvode, širok asortiman te uz to kupce rado savjetujemo oko kupnje optimalnih vrtnih alata i opreme za vrt
 
Predanost kvaliteti i zadovoljstvu kupaca duboko je ukorijenjena u naše poslovanje, čineći nas pouzdanim partnerom u svakom koraku vaših agro i vrtnih projekata!

agrarija tinal
 

Gnojiva i zaštitna sredstva za bilje

Redovito korištenje insekticida, fungicida i herbicida može značajno smanjiti rizik od napada štetnika ili bolesti, čime se povećava otpornost biljaka i poljoprivrednih usjeva.
 
U našem asortimanu pronaći ćete sva sredstva za zaštitu koja će osigurati da vaše bilje procvjeta u zdravom okruženju!
 
Također, imamo i raznoliku ponudu organskih i umjetnih gnojiva. Organska gnojiva dobivena su od prirodnih materijala, potiču održivost tla i pružaju dugotrajnu hranu biljkama. Umjetna gnojiva nude preciznu formulaciju esencijalnih hranjivih tvari kako bi se postigao optimalan rast i razvoj biljaka. 
 

Vrtni alat i pribor


Opremite svoj vrt ili dvorište s vrhunskim setom vrtnih alata, prilagođenih svim vašim radovima na otvorenom i izazovima vrtlarenja. 
 
Po povoljnim cijenama pronaći ćete kvalitetne motike, lopate, vrtne škare, grablje, sjekire, alate za okopavanje te druge alate.
 alat

Prodaja sjemena i sadnica za vrt i voćnjak

Raznolika ponuda sjemenja obuhvaća različite vrste povrća, cvijeća i začinskih biljaka prilagođenih za rast u našem podneblju. Ako želite preskočiti sijanje sjemena, u ponudi imamo i kvalitetne, zdrave sadnice spremne za sadnju u vaš vrt. 
 
Također, tu su i vitalne sadnice voćki koje će vam uz naše stručne savjete garantirano donijeti sočne plodove svake sezone.
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Sustavi i oprema za navodnjavanje

Osigurajte optimalno održavanje vrta uz našu kvalitetnu ponudu sustava i opreme za navodnjavanje. U ponudi su crijeva za navodnjavanje svih veličina, sustavi kap po kap, rasprščivači i popratni proizvodi. 
 
agrarija navodnjavanje
 
Sustavi za navodnjavanje pružaju pouzdanu i učinkovitu distribuciju vode, čime štede vrijeme i osiguravaju zdrav rast biljaka.
 

Stočna hrana

Stočna hrana u našoj ponudi razvijena je s pažljivim odabirom nutritivnih sastojaka te pruža optimalnu ravnotežu esencijalnih hranjivih tvari kako bi podržala rast, produktivnost i optimalno zdravlje svinja, peradi i drugih domaćih životinja. 
 
Posjetite nas u Pazinu i po povoljnoj cijeni nabavite hranu za sve domaće životinje!
 

Žičano pletivo za ograde 

Ogradite parcelu, prostor za domaće životinje, dvorište ili vrt praktičnim žičanim ogradama.
 
U ponudi imamo razne dimenzije pletiva za ograde koje se odlikuju brzom i lakom montažom te se mogu primijeniti za zaštitu posjeda od životinja ili neautoriziranog ulaska. 
 
zicane ograde
 
Posjetite nas u Pazinu i pregledajte cijelu ponudu. Za više informacija - nazovite nas!
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

VOĆKE

JABUKE, KRUŠKE, TREŠNJE, KIVI, ORAH, BADEM, BOBIČASTO VOĆE
LOZNI CIJEPOVI...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više