Pošalji upit
Slanje…
O nama

Prodaja rabljenih vozila i vučna služba Toni - Auto

Toni - Auto sa sjedištem u Poreču bavi se prodajom rabljenih vozila i pruža usluge vučne službe. Bavimo se i dubinskim čišćenjem unutrašnjosti automobila i tapeciranog namještaja. 
 
 
Ističemo se ponudom sigurnih, provjerenih i servisiranih vozila u odličnom stanju. Velikim izborom vozila 'iz druge ruke' poznatih svjetskih marki, raznih atraktivnih modela i godišta zadovoljavamo zahtjeve baš svakog kupca.
 
Stoga, umjesto kupnje novog automobila iz salona, posjetite nas i pronađite vrhunski auto s malom kilometražom po povoljnim cijenama!
 

Uz prodaju rabljenih vozila, pružamo usluge vučne službe. Ako vas auto ostavi na cesti ili ste sudjelovali u prometnoj nesreći, naši stručni djelatnici brzo dolaze na lokaciju, pružaju vam pomoć i auto voze na popravak!
 
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Provjerena rabljena vozila s garancijom

U ponudi imamo veliki izbor rabljenih vozila koja prolaze detaljne preglede i servis. Pronađite pouzdane automobile različitih namjena i marki.  
 
Posjetite nas u Poreču i među odličnom ponudom rabljenih vozila pronađite vaš novi Nissan, Peugeot, Audi, Renault, Ford i ostale automobile.
 
Obzirom da ponudu rabljenih vozila stalno širimo, ostanite u toku i pratite aktualnosti na Toni - Auto webu i na našoj Facebook stranici.
 
mini cooper

Vučna služba 0-24 i pomoć na cesti

Korištenjem kamiona vučne službe s najnovijom opremom, naši vozači mogu efikasno i sigurno premjestiti bilo koje vozilo. Osim rekordno brzog dolaska u slučaju kvara na cesti ili prometne nesreće, dogovorite i uslugu prijevoza vozila na željenu lokaciju u unaprijed određeno vrijeme.
 
Naša je vučna služba dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Na raspolaganju smo i vikendima i praznicima!
 
Posjetite nas u Poreču i uvjerite se u odlično stanje naših automobila, a za sva pitanja slobodno nas nazovite!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više