TRAŽIŠ? NAĐI.

TRANSPORTI MARIO

Međunarodni, domaći, prijevoz, putnika, taxi, kod 95, ispit za taxi vozača, Pula, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    TRANSPORTI MARIO
  Giuseppine Martinuzzi 16, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Mario Crnković
https://www.eistra.info/transporti_mario/
O NAMA

Prijevoz putnika i tereta Pula | Transporti Mario

 
Transporti Mario je obrt iz Pule koji se bavi domaćim i međunarodnim prijevozom tereta i putnika cestovnim putem.
 
Obrt je osnovan 1987. godine, otad se konstantno educiramo i usavršavamo te smo u naše poslovanje uveli brojne nove djelatnosti.
 
Prijevoz putnika Pula
 
Vršimo usluge prijevoza namještaja pri selidbi, a svi naši kamioni imaju utovarnu rampu - cargolift. Osim toga vam nudimo i prijevoz putnika kombijem ili automobilom, a pružamo i taxi usluge.
 
Taxi Pula
 
Obavljamo i agencijsku djelatnost u teretnom cestovnom prijevozu; bavimo se organizacijom prijevoza, ishođenjem dozvola za specijalni prijevoz i njegovom organizacijom. Djelujemo i kao posrednici u organizaciji prijevoza; pronalazimo prijevoznika i organiziramo prihvat i skladištenje robe.
 
Domaci prijevoz, Pula
 
Prateći prilike na tržištu maksimalno se trudimo prilagoditi se  klijentima i pružiti vam optimalnu uslugu.
Tijekom dugogodišnjeg uspješnog poslovanja stekli smo veliko iskustvo i znanje, te se možemo svrstati u pouzdane i odgovorne partnere.
 
Trebate li profesionalnog autoprijevoznika za prijevoz tereta ili putnika, 
kontaktirajte nas upitom ili telefonom. 
DJELATNOSTI

PROIZVODI I USLUGE

Prijevoz tereta

U mogućnosti smo organizirati prijevoz kamionima različitih vrsta tereta uključujući i prijevoz specijalnih tereta. Zahvaljujući kvalificiranim vozačima i motiviranom osoblju uvijek sigurno i na vrijeme dostavljamo vašu robu na željenu destinaciju.


Selidbe

Mnogobrojne usluge koje vam nudimo uključuju i selidbe malim kamionom do 10 tona nosivosti te selidbe teretnim kombijem

Licence za vozače i kod 95

2015. godine počinjemo s izobrazbom vozača za dobivanje licence za vozače. Vozačima se nakon ispita u vozačku upisuje i KOD 95 koji im omogućuje koji po pravilima Europske Unije moraju imati sva vozila za prijevoz tereta i putnika na području EU. 

Prijevoz putnika

Bavimo se i prijevozom putnika u domaćem i međunarodnom prometu automobilom ili kombijem za veće grupe. Bilo da vam je potreban prijevoz od zračne luke do hotela ili želite posjetiti susjedni grad, nazovite nas i rezervirajte naše usluge. 

Transferi

Želite li otići na društveno događanje, mi ćemo vam omogućiti da se ne zamarate vožnjom, traženjem parkinga, ni time jeste li popili čašicu više. Nudimo vam uslugu transfera na evente diljem Istre, a po dogovoru i šire.

Taxi Pula

Trebate li taxi prijevoz u Puli, nazovite nas. U našim ćete se vozilima osjećati ugodno i sigurno, jer naši vozači posao obavljaju maksimalno profesionalno.  Naš vozni park se sastoji od putničkog kombija te automobila Toyota Corola, Ford Kuga i Opet Vivaro
REFERENCE

Intereuropa
In time
Italunion d.d.
Fabrizio Ing. Plinio - Oderzo
Cespe POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"TRANSPORTI MARIO" se nalazi u ovim kategorijama
Međunarodni i domaći prijevoz, mali kamioni, kombi, selidbe, agencija za poslovanje cestovnim prijevozom, taxi, taxi prijevoz, transfer putnika, edukacija za taxi vozača, KOD95, ispit za taxi vozače, Pula, istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se