Pošalji upit
Slanje…
O nama

Transporti Mario - prijevoz putnika i tereta

 
Transporti Mario je obrt iz Pule se bavi transferima, domaćim i međunarodnim prijevozom putnika i tereta cestovnim putem.
 
Obrt je osnovan 1987. godine, i od tada se konstantno educiramo, te smo u naše poslovanje uveli brojne nove djelatnosti.
 
TRANSPORTI ISTRA
 
Vršimo i usluge prijevoza tereta i namještaja pri selidbi, a svi naši kamioni imaju utovarnu rampu - cargolift.  
 
Obavljamo i agencijsku djelatnost u teretnom cestovnom prijevozu; bavimo se organizacijom prijevoza, ishođenjem dozvola za specijalni prijevoz i njegovom organizacijom. Djelujemo i kao posrednici u organizaciji prijevoza; pronalazimo prijevoznika i organiziramo prihvat i skladištenje robe.
 
Domaci prijevoz, Pula
 
Prateći prilike na tržištu maksimalno se trudimo prilagoditi se  klijentima i pružiti vam optimalnu uslugu.
Tijekom dugogodišnjeg uspješnog poslovanja stekli smo veliko iskustvo i znanje, te se možemo svrstati u pouzdane i odgovorne partnere.
 
Trebate li profesionalnog autoprijevoznika za transfer putnika ili tereta, kontaktirajte nas pismenim upitom ili telefonom. 
Proizvodi i usluge

Transferi


Želite li otići na društveno događanje, mi ćemo vam omogućiti da se ne zamarate vožnjom, traženjem parkinga, ni time jeste li popili čašicu više. Nudimo vam uslugu transfera na evente diljem Istre, a po dogovoru i šire.
  

Međunarodni i domaći prijevoz putnika i tereta 

 
Bavimo se i prijevozom putnika u domaćem i međunarodnom prometu automobilom ili kombijem za veće grupe. Bilo da vam je potreban prijevoz od zračne luke do hotela ili želite posjetiti susjedni grad, nazovite nas i rezervirajte naše usluge. 
 
Taxi-Pula 
 
U mogućnosti smo organizirati prijevoz kamionima različitih vrsta tereta uključujući i prijevoz specijalnih tereta. Zahvaljujući kvalificiranim vozačima i motiviranom osoblju uvijek sigurno i na vrijeme dostavljamo vašu robu na željenu destinaciju.

  

Selidbe


Mnogobrojne usluge koje vam nudimo uključuju i selidbe malim kamionom do 10 tona nosivosti.
Reference
  • Intereuropa
  • In time
  • Italunion d.d.
  • Fabrizio Ing. Plinio - Oderzo
  • Cespe
  • Harvi Norman
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Transporti Mario: Izobrazba za kod 95 organizira se i u Puli

Profesionalni vozači za domaći i međunarodni prijevoz tereta i putnika cestovnim putem moraju imati upisati kod 95...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se