Pošalji upit
Slanje…
O nama

Agencija za nekretnine - Upravljanje nekretninama/zgradama 

Agencija Trokutan Nekretnine je agencija za poslovanje i upravljanje nekretninama.
Nismo potpisnici tzv. kartelnog sporazuma pa samim tim nemamo visoke cijene. Naše su cijene primjerene vremenu i situaciji u kojoj se nalazi naše gospodarstvo. Mi zajedno štedimo za bolje održavanje. Predstavničko tijelo suvlasnika ili ovlašteni predstavnik suvlasnika zgrade imaju uvid u financijsko poslovanje zgrade. Svi suvlasnici dobivaju redovna izvješća na ruke. Oni koji to žele mogu dobiti izvješće i elektronskom poštom uz više mogućnosti. 

Za sve radove pribavljamo najmanje 3 ponude.

  • svojim klijentima dajemo stručne savjete u svim birokratskim obavezama pri kupnji nekretnina - od procjena vrijednosti do valutacije i savjeta prilikom investiranja. 
  • s našim suradnicima vršimo projektiranje i parcelaciju zemljišta, gradnju nekretnine po sistemu ključ u ruke te adaptacije prostora po vašim željama. 
Svi naši agenti imaju položen stručni ispit za agenta (maklera).
 
TRAŽIMO ZGRADE ZA UPRAVLJANJE!

Nudimo upravljane vašom zgradom jeftinije od prosječnih cijena na tržištu.

Zatražite našu ponudu putem forme za upit.
Djelatnosti
Trokutan je agencija za poslovanje nekretninama sa sjedištem u Puli.
Bez obzira je li kupujete ili prodajete nekretninu- naš tim iskusnih i mladih ljudi će se potruditi da ispuni sve vaše zahtjeve i pronađe idealnu nekretninu za vas. Naša vizija je pružiti vam cjelokupni paket - podršku tijekom cijelog procesa pronalaska nekretnine, ali i brige o nekretnini nakon kupnje.


Agencija Trokutan se uspješno bavi upravljanjem zgradama. 
Upravljamo zgradama u Puli i široj okolici, pri čemu ne radimo razliku između manjih i većih objekata- zgrada. Analizom troškova zgrade pomoći ćemo vam uštedjeti na tzv. hladnom pogonu zgrade, što omogućava ostale radove na zgradi i bolje održavanje zgrade uz manju pričuvu. 

Proizvodi i usluge
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Obnova tornja zgrade na adresi Sv. Ivana 3, Pula

Obnova tornja od zgrade, upravitelj Trokutan...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se