Pošalji upit
Slanje…
O nama

Održavanje okućnica i zelenih površina Varkaš

Varkaš d.o.o. pruža usluge održavanja okućnica, čišćenja zapuštenih zemljišta, košnje trave, oblikovanja živica i stabala te ostalih usluga vezanih za uređenje okoliša i vrta.
 
Opremljeni smo svim potrebnim alatima za održavanje okoliša, trimerom, kosilicama, traktorskom kosilicom te ostalim visokokvalitetnim uređajima i alatima koji nam omogućavaju efikasno pružanje usluge. 
 
kosnja trave
 

Košnja trave

Želite li imati uvijek zeleni, zdrav travnjak koji će uljepšati dvorište i okućnicu vaše obiteljske kuće, vile za odmor ili turističkog objekta, kontaktirajte nas!
 
varkas
 
Pružamo profesionalnu uslugu košnje trave na svim vrstama terena, u radu smo uredni i precizni a pokošenu travu po dogovoru odvozimo na deponij ili ostavljamo na zemljištu. 
 
Cijena košnje ovisi o vrsti i veličini terena, stoga prije svake izrade ponude izlazimo na teren.
Djelatnosti
  • Održavanje zelenih površina
  • Održavanje okućnica
  • Čišćenje zapuštenih terena
  • Krčenje i čišćenje suhozida
  • Košnja trave
  • Košnja maslinika i voćnjaka
  • Oblikovanje živice i stabala
  • Uklanjanje stabala
  • Održavanje okoliša kuća za odmor
 

Proizvodi i usluge

Krčenje i čišćenje zapuštenog zemljišta i suhozida

Odlučili ste se urediti zaraslo i zapušteno zemljište? U našoj je ponudi košnja visoke trave, uklanjanje grmlja, stabala i ostale neželjene vegetacije na zemljištu.
 
Naš tim ima višegodišnje iskustvo u radu na svim vrstama terena u Istarskoj županiji, nazovite nas i zatražite ponudu!

Redovito održavanje okućnica

Nudimo održavanje okućnica koje uključuje košnju trave, oblikovanje i rezidbu živica, žbunja, grmlja i stabala, prozračivanje travnjaka i uklanjanje korova.
 
Među našim zadovoljnim klijentima mnogi su vlasnici turističkih objekata, kuća za odmor, apartmana ali i obiteljskih kuća. Lijepa i uredna okućnica ostavlja odličan dojam na goste, a može i povećati vrijednost nekretnine.
 
kosnja trave
 
S klijentima dogovaramo povremeno ili redovito održavanje okućnice te kreiramo individualnu ponudu ovisno o željama, namjeni i vrsti objekta.
 
Nazovite nas i riješite se briga oko održavanja okućnice!Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više