Pošalji upit
Slanje…
O nama

V.B.S. Amplus - transport svih tereta, iskopi, zemljani radovi

Tvrtka V.B.S. Amplus iz Pule bavi se tuzemnim i međunarodnim prijevozom raznih vrsta tereta te iskopima
 
Na raspolaganju imamo velik broj kamiona različitih zapremnina te kamione s dizalicom i grajferomPonosimo se svojim dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem stalnih klijenata.

 
 
Uz naš stručan te iskusan tim možete biti sigurni kako će povjereni teret na svaku destinaciju dostaviti kvalitetno i u dogovorenim rokovima.
 
Specijalizirani smo i za iskope svih vrsta, posjedujemo svu potrebnu mehanizaciju za precizan i brz iskop čak i na teško dostupnim mjestima. Profitirajte zahvaljujući našim konkurentnim cijenama prijevoza i iskopaKontaktirajte nas i zatražite ponudu!

Iskopi, zemljani radovi, rušenje objekata

Na području cijele Istre i šire u mogućnosti smo ponuditi sve vrste iskopa za infrastrukturu, bazene, temelje, septičke jame, bunare, podrume i dr. Osim iskopa izvodimo i ostale zemljane radove koji uključuju čišćenje zapuštenih terena i rušenje objekata.
 
Opremljeni smo modernim strojevima koje redovito održavamo kako bi klijentima omogućili najbrži tijek građevinskih i zemljanih radova bez zastoja!
Nazovite nas i zatražite više informacija i ponudu.
 
 
Za više informacijama o svim uslugama u ponudi, slobodno nas nazovite!
Djelatnosti
  • Tuzemni i međunarodni teretni prijevoz
  • Prijevoz specijalnog tereta
  • Stručan utovar i istovar
  • Iskopi temelja, bazena, kanalizacije
  • Prijevoz hladnjačama
  • Prijevoz paletirane robe
  • Prijevoz rasutog tereta 
Proizvodi i usluge

Međunarodni prijevoz, utovar i istovar svih vrsta tereta kamionom

 
Specijalizirani smo za domaći i međunarodni prijevoz svih vrsta tereta, pružamo visoko kvalitetne usluge transporta uz pomoć našeg modernog voznog parka.
 
Posjedujemo velik broj kamiona različitih zapremnina, što nam omogućava da odgovorimo na širok spektar zahtjeva naših klijenata, bez obzira na vrstu, veličinu i težinu tereta.
 
Bez obzira radi li se o standardnom prijevozu, teškim teretima ili posebnom prijevozu, naš stručni tim će osigurati da vaš teret stigne na odredište sigurno, na vrijeme i uz optimalne troškove. Prevozimo paletiranu robu, robu u hladnjačama, rasuti teret i dr.
 
prijevoz kamionima
 
Osim samog transporta, stručan utovar i istovar ključni su za očuvanje tereta. Naš tim obučen je za sigurno i efikasno manipuliranje robom i svim vrstama tereta od početka do kraja procesa.

Uz neprekidnu podršku i praćenje, možete biti sigurni da je povjereni teret u najboljim rukama!
 

Prijevoz specijalnog tereta

 
Specijalni teret zahtijeva posebnu pažnju, stručnost i opremu. Naša tvrtka pruža profesionalne usluge prijevoza specijalnog tereta, te uspješno savladava izazove povezane s neobičnim dimenzijama, težinom i osjetljivošću tereta.
 
Primjenjujemo stroge procedure osiguranja i prilagođene tehnike pakiranja, utovara i istovara kako bi se minimizirala mogućnost oštećenja. 
 
Bez obzira na složenost zahtjeva, posjedujemo iskustvo i kapacitete potrebne za siguran i efikasan transport.
 
Nazovite nas i zatražite ponudu!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više